zde Vloženo 27. Květen 2016 Vloženo 27. Květen 2016 (editace) Dobrý den, dovoluji si požádat o radu. Koupil jsem Roomstera, se kterým jsem moc spokojen, jen mě trochu trápí dvě chyby: 1. po nastartování bliká kontrolka (viz. příloha) a VAG hlásí chybu - 01771 - Control Module for Headlight Range (J431) připadá mi, že jsou světla vyměněná, protože mají jediná rezavé vrchní šrouby a to natáčení tam chybí 2. nějaký parkovací senzor je asi vadný, protože po zařazení zpátečky se ozve dlouhý tón a to je vše, ale je zajímavé, že VAG hlásí - viz. příloha ad1) ty světla mi nevadí, protože svítí normálně, jen bych chtěl vypnout tu kontrolku ad2) to bych rád měl v pořádku děkuji za případné rady a postřehy Editováno: 27. Květen 2016, autor: zde Citovat
Luďa Vloženo 27. Květen 2016 Vloženo 27. Květen 2016 Prvně bych zkusil najít ten skrat jak ti píše vag a pak bych měnil čidla. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.