ZekySup1 Vloženo 28. Květen 2016 Vloženo 28. Květen 2016 Cus. Teče mi čistá voda z podvozku ve předu pod motorem v oblasti uchycení pravého ramene a začátku výfuku u motorů. Všechny náplně jsou plné jako brzdovka, servo, chladící kapalina. Všechny náplně zhruba týden sledují a a žádný únik neregistruju. Odkud se ta voda bere? Citovat
ZekySup1 Vloženo 28. Květen 2016 Autor Vloženo 28. Květen 2016 Ještě bych chtěl dodat že ta voda kape i když neprší) abych tady nenahrál nakymu vtipalkovy Citovat
Tarantulas Vloženo 28. Květen 2016 Vloženo 28. Květen 2016 Používáš klimatizaci? To bude nejspíš zkondenzovaná voda z klimatizace. Citovat
ZekySup1 Vloženo 28. Květen 2016 Autor Vloženo 28. Květen 2016 Taky mě napadla klimoska. Klimatizací jakou takovou jsem zaplou neměl. Pouze větrání a topení bez zapnutí spínače "auto" i "econ". Jestli mi rozumís. Každopádně kdyby to bylo z ty klimosky tak to kapání je v pořádku nebo ne? Nebo je tam něco v prdeli? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.