Aleš Veigend Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) Zdravím, mám 1.6 TDi CAYC a padá mi do nouzáku. Palubní PC nic nehlásí. Diagnostika píše 9867 - Coolant Pump 2 P261A 00 [101] - Open circuit Neřešil jste to už někdo? Jedná se opravdu o sekundární pumpu určenou k dochlazování? Nemáte někdo schéma, kde bych jí našel? Nebo co proměřit atd.? Editováno: 30. Květen 2016, autor: Aleš Veigend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 A co dílenská příručka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 2. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 Nakonec jsem to dal do servisu, byla to opravdu sekundární pumpa. Materiál za cca 4600 Kč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.