wolfsharp Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Zdravím, nedávno jsem zakoupil tento vůz a napadlo mě zda je možné tomuto motoru přimontovat turbo. Našel jsem tento turbo kit http://www.laurent-motors.com/en/turbo-kit/28-turbo-kit-stage-3-r32-and-v6-24s.html#/turbo_type-t3t4_t04e_turbocharger_journal_bearing_t3_flange_450hp/wastegate-internal/decompression_mode-included_decompression_plate_i_have_to_buy_2_head_gaskets . Ale nevím jestli je to vůbec proveditelné. Nemáte někdo zkušenosti s něčím podobným ? Jedná se o Superba s automatickou tiptronic převodovkou. Najeto asi 180 000 KM. Má tento motor rezervy na montáž turba, a co dalšího bych musel ještě udělat? Brzdy, spojkovou sadu ? Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 Nereálne :-) Tiptronic neni stavěný na větší výkon(řadí dle krouťáku). A turbo u tohodle motoru moc velký vliv nemá pokud se teda nebavíme o big turbu :-) A nevadila by ti potom spotřeba i 30L :-D nedělej to :-) je to jen vyhazování prachů do luftu sup prostě neni auto na tenhle typ uprav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 No, malinko doplním. Motor je na to hodně blbej a musela by se udělat i přestavba vnitřku, např.kované písty, jiné ojnice, atd. Reálné to je, ale je to hodně o penězích, bavíme se o statisících. A ten, kdo by si to mohl dovolit by rozhodně zvolil jiný motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.