Přejít na obsah

Přední spodní maska O II face

kapl

Doporučené příspěvky

Přední spodní maska ( v nárazníku) tohoto modelu (ne RS!) je evidentně navržena s cílem podpory návštěv značkových servisů, protože její otvory jsou tak enormně veliké, že jimi prolétne většina kamenů s našich silnic. Následek je pak ve většině případů jasný - proražený kondenzátor klimatizace s únikem chladiva a opravou od 6.000,- výš podle štěstí, zda se nezadřel kompresor apod. Ostatně když zvednete kapotou a podíváte se (a vyndáte nachytané kameny) je vše jasné. Předpokládám, že takto postižen jsem nebyl sám.

Proto má otázka:

-  má někde zkušenosti s náhradou v profi kvalitě s jen s malými otvory či síťkou k původní masce, která by tomuto jevu zabránila? Prošel jsem spoustu shopů s díly pro vozy Škoda, vč. tuningu, ale zatím jsem nic nenašel, co by mně uspokojilo (pochopitelně jsem něco mohl přehlédnout).

Díky za tip!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bohužel to s ní vypadá ještě hůř a rádo to pak hnije (hliník nehliník), měl jsem to taky v plánu, ale Rolbař mi to rozmluvil.

Nebýt tam intercooler, dal bych tam plast co je prodávaný na OBautodíly jako zimní clona (na spodek) a nechal jí tam celý rok.... a ještě se vylepší aerodynamika ;)

Jestli něco dávat, tak jedině na nárazník...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...