Martin Bednář Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Přijde mi, že poslední dobou slýchám u zahřátého motoru zvuk navíc. Zní to, jako uvolněný plastový kryt, nicméně nikde nic uvolněného není a jde to z oblasti rozvodů. Jenom u zahřátého motoru. U studeného to slyšet není. Škoda dokonce upozorňuje na zvuk od rozvodů u tohoto motoru (sice nezmiňují konkrétně SIII - což ale neznamená, že se ho to nemůže týkat), s tím, že to nic není. Bohužel mi ten zvuk nešel stáhnout. Může si to někdo z majitelů poslechnout a dát vědět, zda to slyší taky? díky Martin zvuk zahřátého motoru - 1.4 tsi act.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos082 Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 Hmmmm dneska taky se podivam, je to slyset pri jizde Martine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 Pri jizde ne. Kdyz zacouvam do tiche garáže a mam otevřené okno, tak to slysim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos082 Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Natocim video zvuku sviho motoru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Něco tam lehce vibruje, poslechni si můj, 1.4TSi 103kW, 11/2014 25 tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Jo takhle bych si to představoval :-) Vi buh co to dela :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROSSRUNNER Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 No, měl jsem chlapi už hodně nových aut.Na každém bylo něco, co mě zvukově nesedělo.Za ta léta jsem zjistil,že to je / byla prostě vlastnost daných motorů a nemělo cenu to řešit a já "vůl" řešil. Máte 5 let záruku, jezděte a neřešte.Pokud to je závada, tak se to brzo projeví, což si nemyslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 CROSS.... jako plne s Tebou souhlasim. Jenze ta hysterie vznikla diky kauze 'rozvody', ktere se tahly u tsi motoru od 1.4 az po 2.0. Proto to asi člověk občas posloucha vic nez ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.