Kladik Vloženo 17. Červen 2016 Vloženo 17. Červen 2016 Máte někdo zkušenost nebo info, jestli je to standardní situace ... po cca 60 km svižnější jízdě s pohodovým dojezdem cca 5 km z kopce se mi v garáži sepnul ventilátor chlazení. Nebo při poskakování v zácpě po Praze se mi také spíná ventilátor chlazení. Venkovní teplota kolem 20 stupňů. Je pravda, že se tento motůrek rychle ohřívá, ale nikdy se mi nestalo např. u motoru 1,6 TDI aby někdy sepnul ventilátor při jakékoliv zátěži. Trochu mi to vrtá v hlavě, jestli je to OK. Díky za Vaše podněty a zkušenosti. Citovat
Pawouk Vloženo 17. Červen 2016 Vloženo 17. Červen 2016 Zapnutý ventilátor nemusí nutně znamenat přehřívání motoru. Spouští se také při regeneraci DPF. Citovat
ČudlR Vloženo 18. Červen 2016 Vloženo 18. Červen 2016 Bud rad ze se ti zapne. Horsi by bylo kdyby se nezapl a uvaril si motor. Jinak co jsem mel kdysi felicii 1,3mpi tak tam se taky zapl o pri jizde v kolone nebo i po zastaveni. Citovat
Kladik Vloženo 22. Červen 2016 Autor Vloženo 22. Červen 2016 Je fakt, že by to mohlo být tou regenerací DPF ... jen je mi divné, že se mi to s 1,6 TDI nikdy nestalo ... možná vliv Dieselgate v praxi Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.