marskama Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 (editace) Ahoj všem, přesedlal jsem z Roomstera r.v. 2006 na R r.v. 2013. Krom řady vylepšení oproti "stařečkovi" jsem narazil na nepříjemnou věc: v opěradlech zadních sedaček chybí vodící poutka , takže pás po vypnutí nepoučených pasažérů mlátí do boku auta. Zkoušel jste někdo tento krok (podle mě jednoznačně "zpět") vyřešit? Mě napadlo zavěšení poutka z očkem do tyče hlavové opěrky, ale rád se nechám inspirovat, pokud už to někdo před mnou řešil . Editováno: 26. Červen 2016, autor: marskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 (editace) musíš hledat už se to tu řešilo, třeba dá někdo odkaz, nevím v kterém tématu to zapadlo............. Editováno: 26. Červen 2016, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 26. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Díky tedy. Hledal jsem, ale zatím nenašel - budu se tedy snažit více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Ano uz se to resilo a nikdo to zatim nedotahl do konce http://forum.skodahome.cz/topic/130868-trumf-v-mojí-garáži-roomster-tsi-2015/?p=2023732 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 26. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Díky za odkaz - v těchto místech bych to nehledal. Nápady pěkné, uvidím, co se dá dělat. Každopádně "potěší", že to štve i někoho jiného . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.