Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Peknej a ten facelift se skodovce opravdu hodne povedl. A libi se mi jak je to vyssi bo nektere ty patniky predkem jsou dost na hrane a tady to vypada ze to bude OK.

Vloženo

Náš starej Room 2006 je hrozně tvrdej na nerovnostech, ale pak tady majitelé nějakých novějších kousků psali, že po faceliftu už je plavnější.

Testoval jsem, není. 

Mně se zdá, že je. Nevím, jakou zásluhu na tom má ten paket Ochrana podvozku, ale zdálo se mi, že tolik neskáče jako ročník 2006. I se mi zdá líp utlumený, nedělá to takový rány. Rozměr kol u obou aut stejnej - 15 ".

Vloženo

Já bych to do těch děr ten pás klidně strkal, ale ten koho vezu vzadu toho to nikdy nenapadne a další pás najít nemůže. Co naděláme :-D

Tak už mám taky zkušenost s převozem posádky na zadních sedadlech a toho idiota, kterej rozhodnul o odstranění těch poutek za pár Kč, bych teda chtěl potkat. Podle mě vůbec nedomysleli, jakej dopad to bude mít:

1) Jakmile si lidi odepnou pás, navíječ ho odhodí na ten plastovej podběh, což udělá hroznou ránu.

2) Když pak lidi nasedají, nemůžou ho najít. Navíc se tam vedle toho opěradla fakt blbě strká ruka.

3) No včera při popojížďkách mi nezbejvalo nic jinýho, než pokaždý jít, a ty pásy zastrčit do těch dírek.

Takže navrhuji, dejme hlavy dohromady a vymysleme, jak to udělat. :kol-32:

Vloženo

to je fakt jednoduché a elegantní řešení. Jinak určitě by to šlo udělat i z nějaké potahové látky (ze starých potahů např.) a všít do toho nějaký plastový pásek (silnější fólii), aby to drželo tvar (samotná látka by to nedržela).

Vloženo

... ale určitě by to šlo i bez druku, našít na opěradlo jednu část sucháče, druhou na poutko a bude to samé co druk, ba naopak snažší přidělání, páč někdy to na ten druk namáčknout není jen tak, páč se to boří, druk se vzpříčí a nezacvakne, sucháč je jednodušší a také drží

Vloženo

Dneska měl Rumík velkej samolepkovej den. Ze zadního okna jsem písmeno po písmenu sloupal ten kravsky velkej nápis Porsche Plzeň, o kterej jsem nežádal, ba dokonce se mě ani nikdo nezeptal, jestli ho tam chci. fuck Ať si to lepí na skladovky a ne na individuálně objednaný auta!

post-4297-0-88364000-1426604524_thumb.jppost-4297-0-27636500-1426604539_thumb.jp

Na boční okno jsem pak nalepil Strom v základní výbavě.

post-4297-0-77049800-1426604552_thumb.jp

Vloženo (editace)

Tak najeto sotva 400 km a už jsem rozladěnej. Nevím, jestli se projevuje efekt pátečního/sobotního auta nebo v Kvasinách neumí ani po 9 letech výroby poskládat auťák. :angry:

• hrozně rezonuje loketka na hrubým asfaltu
  • další rezonance se ozývají někde vzadu od stropu

Nemám nejmenší chuť to dávat do servisu, aby na to někdo špinavýma prackama a ve špinavých montérkách hrabal. Kurňa takhle nevrzala ani bývalá OII, když měla najeto skoro 100 000 km.

Jinak co se mi zatím líbí:

• sportovní sedačky - hlavně potahovej materiál. Že se do nich blbě nastupuje, jak tady někdo psal, není žádná pravda.
  • panorama - to je moc příjemná věcička. Už jsem dvakrát zkoušel skrz ní koukat na semafor a dá se to. Hlavně si dávat pozor, aby člověk čumákem nezajel až do křižovatky :D
  • podvozek - tichej, pohodlnej, hodně mi to připomíná OII. Ta byla taky taková „nad věcí“. V porovnání s Roomem 2006 je to nebe a dudy.
  • asistent rozjezdu do kopce - těžce návyková záležitost
  • ovládání rádia na volantu - to samý. Na to si člověk zvykne během pár minut a už nechce jinak.

post-4297-0-18188000-1426697459_thumb.jp

post-4297-0-67714200-1426697466_thumb.jp

post-4297-0-89058900-1426697477_thumb.jp

post-4297-0-17268700-1426697491_thumb.jp

post-4297-0-16468200-1426697501_thumb.jp

post-4297-0-04974600-1426697512_thumb.jp

post-4297-0-85329400-1426697520_thumb.jp

post-4297-0-78686400-1426697531_thumb.jp

Editováno: , autor: Václav Š.
Vloženo

Nic si s toho nedelej , mi rezinuje neco nahore nalevo hnedka nad ridicem , v pondeli jedu na reklamaci bo akorat to me moc sere :D dyt tak nevrze ani moja fabia a to uz byla parkrat rozebirana a skladana :D

Vloženo

Zlatej můj airbagový kroužek [emoji2] Dvě věci u těch skleněných střech nechápu. Proč nemůžou dát el.roletku a druhá je smysl té střechy. Na autě to vypadá dobře, ale radši bych uvítal střechu PAD co je na O3, že je to větší střešní okno, které se dá odklápět.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...