Sprite Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Zdarec. Nevšimli jste si nekdo takové veci, ze kdyz se zařadí zpátečka, tak se z nějakého me neznámého důvodu zmeni zvuk ventilátoru? (Nevím jestli i klapky se nejak prenastavi, nebo se zrychlí větrák). Kazdopadne vždy kdyz zastavím a zařadím zpátečku, zmeni se ventilace :-) je to nějaká vlastnost, třeba kvůli komfortu? Dostalo se mi odpovědi, ze je to automatické přepnutí na vnitřní okruh, aby nešel smrad z výfuku do kabiny. Ale to se mi moc nezdá. V návodu o takové veci neni ani zmínka. Tak by zajímalo, jestli to tak skutečně je a v případě ze ano, tak jestli je to normální a děla to všem, nebo je chyba někde u me ze mi třeba někde v motorovém prostoru uniká smrad z výfuku a proto se to přepne. Moc dekuji za informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Je to tak - při zařazení zpátečky se ventilace automaticky přepíná na vnitřní okruh (cirkulaci). A je to přesně z toho důvodu, který ti byl udán = zabránění vniknutí výfukových plynů do ventilace. Tudíž je to standardní jev. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 4. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Moc diky za potvrzeni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutmak Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Casto mi ten vnutorny okruh pri spiatocke vrhne taky specificky puch do kabiny. Hlavne v zime, pri nizsich teplotach.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 tak si daj vycistit klimu ozonom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.