petr 2 Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Zdravím a prosím o radu,mám fab.com.2007-1 47kw. najeto pouze 35 tis.Včera jsem zjistil tento problém,couval jsem s garáže kterou mám mírně s kopce na neutrál bez motoru a něco rachotilo jako kov o kov pod řadící pákou nebo od motoru nepoznaljsem to jako když něco táhnu za sebou.Při nastartování se už nic neprojevilo,tak nevím muže to být třeba něco se spojkou ta ale zabírá dobře ,tak zkuste někdo poradit,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi737 Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 Mne sa nieco podobne dialo tiez iba pri cuvani a problem bol v tom, ze hlinikovy tepelny stit - plech v oblasti koncoveho dielu vyfuku bol uvolneny. Povodne plechove matice uz ho riadne nedrzali a robilo to ramus. Pri pokuse o vymenu matice sa mi urvala skrutka, ktora trci z karoserie a tak som to nakoniec zalepil lepidlom Mamut Glue, a odvtedy mam pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr 2 Vloženo 8. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Dík za užitečnou radu bylo to tím plechem byl zkroucený a ještě kamínky mezi brzdami ,ty kamínky stačí to párkrát projet na zpátečku a vypadají,mechanik to dělal přede mnou nechtěl jsem to mu věřit jak je to blbost a ještě hotová za chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.