Hanysekk Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Zdravím chlapi, mám prosbu, najde se tu někdo, kdo má Octu II 1.6, 75 kW ze Zlínska, Uhersko Hradišťska? Koupil jsem nové auto této motoriky a příjde mě až moc lenivé, po předchozí Feldě 1.6 mě příjde, že když jsem šlápl na plyn tak to táhlo podstatně líp. Je to možná jen můj subjektivní dojem, proto bych rád, někoho tady z okolí, že by jsme se sešli a projel by mou Octu, jestli se chová ,,korektně,, Nepočítal jsem že to bude dravec, ale toto mě příjde, že je to až moc líné po plynu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 (editace) Kod motoru ? EU ? Mám BSE EU5 a proti EU4 se mi zdají rozjezdy línější . Mám ještě FI 1,4 50KW a ta je hbitější EU4. Editováno: 6. Červenec 2016, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysekk Vloženo 6. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 (editace) kód motoru BGU , E4 Editováno: 6. Červenec 2016, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk K. Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Trochu pozdě, ale přece. Su z teho okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiblik.zbor.007 Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 On 06/07/2016 at 5:48 PM, Hanysekk said: Zdravím chlapi, mám prosbu, najde se tu někdo, kdo má Octu II 1.6, 75 kW ze Zlínska, Uhersko Hradišťska? Koupil jsem nové auto této motoriky a příjde mě až moc lenivé, po předchozí Feldě 1.6 mě příjde, že když jsem šlápl na plyn tak to táhlo podstatně líp. Je to možná jen můj subjektivní dojem, proto bych rád, někoho tady z okolí, že by jsme se sešli a projel by mou Octu, jestli se chová ,,korektně,, Nepočítal jsem že to bude dravec, ale toto mě příjde, že je to až moc líné po plynu. Díky. Ja taky KM. Byl by tu nekdo kdo je ochoten ukazat svuj vuz k porovnan v okoli Kromerize. Resim nejakou zahadnou zavadu na pohonu a ve skodovce si nevi rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.