FrantisekM Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Ahoj klubáci, předem se omlouvám, že zakládám nové téma, ale odpověď na mojí otázku jsem nikde nenašel. Mám fábii 2 facelift (teda moje mamka) a tento víkend jsem vyměnil stávající světla (potkávací čočka H7, dálka H7) za světla z monte carla (H7, dálka clonka). Vše skoro funguje, jen jsem zjistil, že při vypnutých světlech nejde světelná houkačka, protože výstup co ovládal dálkové světlo teď ovládá clonku. Už jsem našel příčinu a to, že pro světelnou houkačku je přidané relé, které pouští i "potkávací". A teď k mojí otázce. Ty co mají také vyměněné světla za monte carlo, jak máte vyřešenou světelnou houkačku? Dodělávali jste relé, nebo to máte řešené jinak, nebo máte světelnou houkačku nefunkční? Dodělat relé=sundat palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 (editace) Stačí do každýho světla doplnit tohle: http://www.ges.cz/cz/dioda-diotec-p600d-GES04900394.html Pak už bude záležet jen na tom, jestli výstup pro světelnou houkačku utáhne vlákna žárovek. Zapojuje se to mezi přívod ke clonce (od dálkovejch světel) a přívod k žárovce potkávačky - proužek na pouzdře diody patří směrem k potkávačce, jinak to nebude fungovat. Jinak to relé jde doplnit i do motorovýho prostoru, upevní se do blízkosti pojistkovýho boxu u baterky. Editováno: 8. Červenec 2016, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kada31 Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 (editace) Ahoj všem, pročítám, hledám, ale nedaří se.... po výměně světel H7 H7 za MC mi svítí chyba na palubovce..prasklá žárovka, řešil někdo? Vypnutí diagnostikou nebo nějaký zásah do elektriky u světla? Díky za nějakou radu Editováno: 2. Září 2020, autor: kada31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.