Srpen 25, 20169 r jj Malto ja vim, jen steluju ten spravny termin na vyzvednuti, mozna pojedu pr. teden pres kurim, tak se domluvime.. zatim mi na ni davej pozor.. dekuji
Březen 3, 20178 r tomasch: To video je sranda nebo to fakt funguje?? Tys to zkoušel?? Já jen, že tam slyším jozef janosik: Můžu se jen zeptat, jakým autem jezdíš. Nikde jsem to neobjevil, ani v podpisu. Jinak, moc hezký výlet a dovolená.
Červen 30, 20196 r Stále čekám na přípravy na BG,ale letos zatím nic?Malta letos nejede?Tvůj termín se už blíží ne?
Červenec 1, 20196 r Autor kdepak, potřebujeme pauzu od BG, takže letos jedeme do Maďarska, tam kam jezdíme na prodloužené víkendy, do Šoproně. Takže žádné přípravy se nekonají
Červenec 1, 20196 r Autor 12x ... toho se nebojím, za ty roky jsme jim tam natáhali spoustu české klientely a ti zase nabrali svoje kamarády, už se tam naučilo jezdit i spousta Slováků takže ono to Bulharsko bez nás nepadne
Červenec 1, 20196 r Zdar, tak to domaci vyvesi cernej prapor ?. Letos jedu taky nejspis neposled. Uz tam jezdime jako na chatu, chce to zmenu ?.
Červenec 1, 20196 r Autor moje řeč, teď se "odbydeme" (máme to za barákem=260km) Maďarskem, ikdyž musíme říci, že hotel, jídlo a vše okolo je tam taky super, naprosto nám vyhovuje (proto jsme tam byli na víkend už také vícekrát) a když bůh dá, bude práca, zdraví a nějaká ta kačka, tak se v prosinci zaletí někam za mořem se trochu ohřát. Nikde není napsané, že se do BG nemůžu po pár letech zase vrátit.
Červenec 1, 20196 r No putovat nas bavi a letadlem nas to ani moc nelaka po zhlednuti serialu Letecke katastrofy ?. Chtel bych zkusit priste Recko nebo jih Italie. Taky Albanie me laka...
Červenec 1, 20196 r Já bych aj do Bulharska opět po letech vyrazil,ale žena a dcera by rády poznali něco nového,tak za 11 dní jedem směr Azurové pobřeží a jestli bude počasí,tak poslední tyden v srpnu jedem do Albánie.Tam cíl ještě není jistý,ale asi Drač.
Červenec 1, 20196 r Manzelka si umanula, ze v Albanii turisty zerou... pri objizdce v Srbsku ciganskymi gety, kde se nedalo zastavit se nebala a s Albanii se cuká. Musim ji do pristi sezony poladit ?.
Červenec 2, 20196 r Chci se vás zeptat,odborniky na BG .Letos tam jedeme poprvé sice tam letime, mame zaplaceny hotel all inklusive ,jak jste to dělaly s placenim.Spíš je lepší platit jejich měnou nebo třeba eurem popř. i kartou když si někam vyjdem.Taky kolik tak třeba vyměnit at toho nevyměnim moc ,myslím tím jejich měnu. Poučim se od vás ,já tam nikdy zatím nebyl a nevím, jak to tam chodí.
Červenec 2, 20196 r Autor vyměň si Eura, v BG stále platí, že výměna přes Eura na Leva vyjde výhodněji, než měnit Leva zde v ČR. Ve směnárnách bývá obvykle kurz 1,91 (Euro->Leva, tedy za 100 Euro dostaneš 191 Leva). Lepší je ale jít směnit do kterékoliv banky, mívají vždy lepší kurz (většinou kolem 1,93), jen musíš mít sebou občanku nebo pas. Pokud ti nějaká Eura zbydou, použiješ je kdykoliv jindy a jinde, s Levama tady nic nepořídíš.
Červenec 2, 20196 r Dost lidi vybiraji taky penize v bankomatech, zjisti si podminky a poplatky za pouziti sve bankovni karty. Kdyz mas all, tak toho moc potrebovat nebudes, obcas si spravis chut necim dobrym, my docela ne dobra zkusenost s ubytkem s jidlem, zalezi hodne na konkretnim zarizeni, ale ty umele limonady tam jsou asi vsude v hotelech... Dva dny to jde a treti uz mi to vubec nejelo. Vse na pobrezi stoji podobne jako doma. Prodavaji vyborne rezane chlazene melouny za par korun, ty na hotelu taky nebyly tak dobre. Po zkusenostech jezdime bez jidla autem. Rumunsko krasna priroda, to z letadla neni videt. A ta svoboda... v praci furt neco musim, tady si delam neorganizovane co chci. Preju hezkou dovcu.
Červenec 2, 20196 r Diky za informace ,jo taky jsem si řikal ,že bude lepší vzít eura .Ty se neztrati jezdime hodně na slovensko tak je potřebujem pořád.
Červenec 2, 20196 r Autor přesně tak, proměníte si nějakou menší částku a uvidíte, na jak dlouho vystačí , podle toho se zařídíte dál. Kam přesně jedete?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.