marty Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 Ahoj, kdo jede na Istrii, tak nedoporučuju brát naftu na Petrolu u Vodnjanu. U nás beru Vervu a na zpáteční cestu jsem nabral plnou nadrž na téhle pumpě. Po 30 km mi začala svítit kontrolka elektroniky motoru (obrázek motoru). Jedna z možností, proč svítí je nekvalitní palivo. Po natankování Vervy po návratu je vše OK. Hezkou dovolenou! M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 Posledni tankovani nechavam na Rakousko nouzovka znackova pumpa Slovinsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Na Istrii tankuji často a vždycky bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 (editace) Ahoj, na INA jsem nabral 2x 50l eurodiesel BS class a pohoda. Jen motor byl trochu hlučnější a to je tahle nafta aditivovaná... Superb 2.0. Tdi 103kw spotřeba podle tankování mě vyšla 5,47, 3 dospělí lidi, hromada věcí a piva na 14 dní v krásném malém Drveniku☺ Editováno: 8. Srpen 2016, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak82 Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Já většinou tankuju v HR na čerpačkách INA. Nikdy jsem s tím problém neměl. Letos jsem při cestě tam tankoval na čs TIFON na A1 před Karlovacem, při cestě zpět INA v Omiši. Cestou zpět pak ještě na ENI Loipersdorf na A2. Všechny 3 tankování bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Já s benzínem neměl nikdy žádné problémy - tankuji zpravidla na INA, nebo Crodux. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.