sashator Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Kupuji si teď rádio(symphony mi ukradli) a docela mě zaujala rádia Panasonic-přímo tento typ- Máte s ním někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 tento typ nemam ale mam panasonic uz 3 roky a zatial slape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13425 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 ja mam ten model predtim co byl a zatim naprosta spokojenost..jen mi pripada ze ten knoflik cim ovladam hlasitost tak mi zacina nejak podivne menit barvu.. asi tim,ze na nej porad babram... ale jinak tuca pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 sashator: Muzu jen doporucit... Mam ho v aute a jsem nadmiru spokojenej... Ma 2x Line out 1 line In / din pro ovladani dalsiho prislusenstvi a bozi motorickej panel... z neho jsem uplne mimo!!! SRS TrueBass zni v aute i se zakladnimi repraky bozsky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Vloženo 28. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2006 a ještě jeden dotaz- tak jsem si nakonec objednal trošku jinej typ, chci se zeptat kde se dá koupit ten rámeček aby rádio pasovalo do Fabie, ve Škodovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Ano, priprav si cca 350Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Sashator: jaky ramecek myslis??? Jestli myslis tu horni listu - tak ta je za cca 100 kc a musis dokoupit jeste fantomove napajeni - pokud ho nemas... dalsich 150 kc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.