Xanell Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Zdravim omlouvam se jestli uz je tady nekde neco takoveho zalozeno mozna jo ale kazdy pripad je asi trosku jiny ☺ Takze kdyz pustim nohu z plynu auto jakoby skubne, zachveje se pocukne tak nejak....vice mene pri jake koliv rychlosti a zarazeneho stupne.... a ted jsem si vsiml ze kdyz udrzuji konstantni rychlost cca treba 60 na 3ku tak auto cuka i trosicku, nepatrne litaji otacky...prijde me jako kdyby to byl bod kdyz stojim a zaroven nestojim na plynu pac to dokazu nasimulovat jak pri nizsich otackach tak pri vysokych...a nejak se mezi sebou pere to skubni kdyz pustim ten plyn a zaroven ho pridam☺☺....je mozne ze je to nejak na sobe zavysle.... to skubnuti muzou to delat silnebloky moturu a prevodovky...nebo neco jineho..... dekuji moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Jaký ročník je auto a kolik má najeto? na diagnostice jsi byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanell Vloženo 12. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Superb 1.8tsi 2011 160tis. Na diag. Jsem zatim nebyl...mam takovy dojem ze mi reknou ze to nic nehlasi a ze je to dobry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Tak nějakej kamarád který to umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 A hlavně udělat diagnostiku za jízdy. Ne v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawooo Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 Vyřešilo se nějak to cukání při sundání nohy z plynu? Mám stejný problém a nevím si s tím rady. Škubne to pokaždý když sundám nohu z plynu, řadit musím tak, že dám spojku dříve než pustím plyn, jinak je to pořádný kopanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.