Publikováno Červenec 12, 20169 r Zdravim omlouvam se jestli uz je tady nekde neco takoveho zalozeno mozna jo ale kazdy pripad je asi trosku jiny ☺ Takze kdyz pustim nohu z plynu auto jakoby skubne, zachveje se pocukne tak nejak....vice mene pri jake koliv rychlosti a zarazeneho stupne.... a ted jsem si vsiml ze kdyz udrzuji konstantni rychlost cca treba 60 na 3ku tak auto cuka i trosicku, nepatrne litaji otacky...prijde me jako kdyby to byl bod kdyz stojim a zaroven nestojim na plynu pac to dokazu nasimulovat jak pri nizsich otackach tak pri vysokych...a nejak se mezi sebou pere to skubni kdyz pustim ten plyn a zaroven ho pridam☺☺....je mozne ze je to nejak na sobe zavysle.... to skubnuti muzou to delat silnebloky moturu a prevodovky...nebo neco jineho..... dekuji moc za radu
Červenec 12, 20169 r Autor Superb 1.8tsi 2011 160tis. Na diag. Jsem zatim nebyl...mam takovy dojem ze mi reknou ze to nic nehlasi a ze je to dobry....
Říjen 16, 20213 r Vyřešilo se nějak to cukání při sundání nohy z plynu? Mám stejný problém a nevím si s tím rady. Škubne to pokaždý když sundám nohu z plynu, řadit musím tak, že dám spojku dříve než pustím plyn, jinak je to pořádný kopanec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.