kpet Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 po ujetí cca 20km jsem šel vykládat věci a nechal auto cca 2min na volnoběh během toho se rozsvítila kontrolka ESP a airbagů, volnoběh běžel normálně. Tak jsem motor vypnul ale po opětovném zapnutí klíčku auto nenaskočí. Startér má snahu otočit motorem ale okamžitě zhasne palubka. Po dalším zapnutí klíčku se objeví na maxidotu "servis nyní" a něco hlasitě cvaká v motorovém prostoru. Auto mám skoro 3 roky a nikdy takovýto problém nemělo. Ranní start před touto jízdou byl na brnk... během jízdy auto trochu pocukávalo mezi 2-3tis ale měl jsem za to, že mi asi odchází jedna cívka. Už se to dělo v zimě ale pak samo odeznělo... Nějaký tip, VAG bohužel nemám... Zatím jsem vyhodil baterku na nabíječku ale je zánovní takže v té problém nebude. Pojistky jsem taky prošel a vše ok. Za jak dlouho dojde po vyndání baterky ke smazání paměti ŘJ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.