Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím chlapi,

jak vyměnit kabinový filtr u Supa II. Kdyby byl i nějaký obrázek bylo by to ideální.

Díky  ***winter***

Ono jsou v tom místě oba filtry? Jak prachovy tak i pylovy?Diky

A dle ceho to zjistim jaky tam je, dle motorizace ci stupnu vybavy? Nemam u sebe auto, takze se nemuzu podivat, coz by bylo nejrychlejsi

Vždyť je to jedno, co tam teď je, ne? Při výměně si tam dáš ten, který budeš chtít. Podle mě to zjistíš jedině když ho uvidíš, respektive uvidíš číslo dílu. Souvislost s druhem výbavy je snad také možná, ale v tom ti neporadím.

No chci to objednat prave , tak proto se ptam. Nevedel jsem, ze se tam daval bud jeden nebo druhy...

Pokud jsou mé informace správné:

1) Pylový a prachový (1K0 819 644 B)

2) Pachový (s aktivním uhlím) + samozřejmě zároveň i prachový a pylový - typicky by měl jít do aut s klimatizací (1K1 819 653 B)

Prachový a pylový = jeden a ten samý filtr. Žádný rozdíl mezi nimi není, jen někde se uvádí pylový a někde prachový

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 týdny později...
  • Autor

Zdravím chlapi,

teprve dnes jsem měl čas abych kabinový (neboli pilový, prachový) filtr konečně vyměnil. Je to pohodová práce, cca. 1 hodina. Na filtru nešetřete a dejte uhlík. Při výměně je dobré ihned udělat vyčištění klimy. Použil jsem přípravek Wurth s hadičkou.Zde jsou dvě videa, podle kterých celou operaci snadno zvládnete.    ***winter***

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.