Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím tak má Fábie se blíží k servisní prohlídce ( interval 30 000) 

Nahrál jsem video kde uslyšíte zvuk motoru a výfuku, byl bych rád kdyby ostatní komentovali, jestli jsou na tom stejně jako já nebo jim něco někde klepe hučí apod.

Stav 28 000 Km

UrL: 

Mějte se

• 11 měsíců později...

Výfuk je v pohodě, ale ten volnoběh je na výměnu lamely spojky +přítlačný talíř v záruční opravě.

• 6 měsíců později...

Ahooj děje se mi to také po cca 25 000,- km najednou nepříjemný zvuk z motoru, ale jen po nastartování -  jak se motor zahřál utišil se.  Tak jsem tomu nevěnoval pozornost až jak to tu čtu.... Dělá mi to pořád a mám již najeto 57 000,-  km a po záruce. Chtěl bych se zeptat jak dlouho takový uvolněný přítlačný talíř ještě vydrží ?  A kolik taková výměna stojí ?   

Mně to dělá za studena taky, teď v zimě je to dost slyšet. Neměl by to být provozně nějaký problém dle vyjádření serv. technika. Mám ovšem už po záruce.

• 3 týdny později...
  • Autor

Zdravim prectete si topic tupe bouchnuti spojky pri prerazeni. Na druhe strane se resil taky tento problem. Mel sem to taky posledni tyden pres koncem zaruky mi vymenili lamelu. Nicmene.v tpi se pise ze nema vliv na auto jen vydava neprijemne zvuky. A ano taky sem mel za studena take zvuky primzahrati zmizely nebo seslapnuti spojky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.