Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

mam "novou" octavku r.v.2003 elegance, kde mi nefunguje autoradio... je tam nejaky pioneer, nejaky starsi kousek rady deh-1500 a problem je v tom, ze nejde zapnout. nevim, jestli nejde elektrina, nebo co s tim je. koukal jsem se dovnitr, kabliky byly pripojene, akorat byla odpojena antena, tu jsem pripojil a nic ze...

jestli ma nekdo nejaky tip, co s tim, tak at poradi prosim... jestli nekdo nemel stejnej problem :)

No nevím, ale začal bych kontrolou pojistek z boku palubky vlevo od volantu. Pro rádio je určena pojistka č. 42 viz foto.

post-23116-1232575074_thumb.jpg post-23116-1232575267_thumb.jpg

• Autor

vrele diky, vyzkousim!

Upraveno od nohic

A hlavne si pozri poistku co mas na radiu. ;):)

• Autor
A hlavne si pozri poistku co mas na radiu. ;):)

jak to myslis? :)

tohle jsem nikdy neresil, takze se asi ptam, jak pako..

Kazde radio ma vzadu na sebe poistku, je to klasicka nozova poistka ako mas v poistkovej skrinke. :)

• 7 let později...

Dobry den dnes sem zapojoval zesilovac a do auta a vse sem zapojil jak ma byt akorad +12 od zesilovace sem nedal kabel na baterku ale na radio a pustil jsem to trochu vic nahlas a rado se vyplo a nejde zapnout

Koukal jsem pojistku na radi i v pojistny skrince a vse je v pohode nevi prosim vas nekdo co to muze byt? 

A radio v jinym aute hraje 

Dobry den dnes sem zapojoval zesilovac  do auta a vse sem zapojil jak ma byt akorad +12 od zesilovace sem nedal kabel na baterku ale na radio a pustil jsem to trochu vic nahlas a radio se vyplo a nejde zapnout

Koukal jsem pojistku na radio i v pojistny skrince a vse je v pohode nevi prosim vas nekdo co to muze byt? 

A radio v jinym aute hraje 

Nene vubec nejde zapnout radio

V mojem aute to radio nejde vubec zapnout i kdyz odpojim zesilovac od radia uplne a v jinym aute radio funguje

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.