Publikováno Leden 21, 200916 r mam "novou" octavku r.v.2003 elegance, kde mi nefunguje autoradio... je tam nejaky pioneer, nejaky starsi kousek rady deh-1500 a problem je v tom, ze nejde zapnout. nevim, jestli nejde elektrina, nebo co s tim je. koukal jsem se dovnitr, kabliky byly pripojene, akorat byla odpojena antena, tu jsem pripojil a nic ze... jestli ma nekdo nejaky tip, co s tim, tak at poradi prosim... jestli nekdo nemel stejnej problem
Leden 21, 200916 r No nevím, ale začal bych kontrolou pojistek z boku palubky vlevo od volantu. Pro rádio je určena pojistka č. 42 viz foto.
Leden 22, 200916 r Autor A hlavne si pozri poistku co mas na radiu. jak to myslis? tohle jsem nikdy neresil, takze se asi ptam, jak pako..
Leden 22, 200916 r Kazde radio ma vzadu na sebe poistku, je to klasicka nozova poistka ako mas v poistkovej skrinke.
Červenec 24, 20169 r Dobry den dnes sem zapojoval zesilovac a do auta a vse sem zapojil jak ma byt akorad +12 od zesilovace sem nedal kabel na baterku ale na radio a pustil jsem to trochu vic nahlas a rado se vyplo a nejde zapnout Koukal jsem pojistku na radi i v pojistny skrince a vse je v pohode nevi prosim vas nekdo co to muze byt? A radio v jinym aute hraje
Červenec 24, 20169 r Dobry den dnes sem zapojoval zesilovac do auta a vse sem zapojil jak ma byt akorad +12 od zesilovace sem nedal kabel na baterku ale na radio a pustil jsem to trochu vic nahlas a radio se vyplo a nejde zapnout Koukal jsem pojistku na radio i v pojistny skrince a vse je v pohode nevi prosim vas nekdo co to muze byt? A radio v jinym aute hraje
Červenec 24, 20169 r V mojem aute to radio nejde vubec zapnout i kdyz odpojim zesilovac od radia uplne a v jinym aute radio funguje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.