nohic Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 mam "novou" octavku r.v.2003 elegance, kde mi nefunguje autoradio... je tam nejaky pioneer, nejaky starsi kousek rady deh-1500 a problem je v tom, ze nejde zapnout. nevim, jestli nejde elektrina, nebo co s tim je. koukal jsem se dovnitr, kabliky byly pripojene, akorat byla odpojena antena, tu jsem pripojil a nic ze... jestli ma nekdo nejaky tip, co s tim, tak at poradi prosim... jestli nekdo nemel stejnej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinO2 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 No nevím, ale začal bych kontrolou pojistek z boku palubky vlevo od volantu. Pro rádio je určena pojistka č. 42 viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 (editace) vrele diky, vyzkousim! Editováno: 22. leden 2009, autor: nohic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 A hlavne si pozri poistku co mas na radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 A hlavne si pozri poistku co mas na radiu. jak to myslis? tohle jsem nikdy neresil, takze se asi ptam, jak pako.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Kazde radio ma vzadu na sebe poistku, je to klasicka nozova poistka ako mas v poistkovej skrinke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman159 Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Dobry den dnes sem zapojoval zesilovac a do auta a vse sem zapojil jak ma byt akorad +12 od zesilovace sem nedal kabel na baterku ale na radio a pustil jsem to trochu vic nahlas a rado se vyplo a nejde zapnout Koukal jsem pojistku na radi i v pojistny skrince a vse je v pohode nevi prosim vas nekdo co to muze byt? A radio v jinym aute hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman159 Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Dobry den dnes sem zapojoval zesilovac do auta a vse sem zapojil jak ma byt akorad +12 od zesilovace sem nedal kabel na baterku ale na radio a pustil jsem to trochu vic nahlas a radio se vyplo a nejde zapnout Koukal jsem pojistku na radio i v pojistny skrince a vse je v pohode nevi prosim vas nekdo co to muze byt? A radio v jinym aute hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 a bez zesilovace ti radio funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman159 Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Nene vubec nejde zapnout radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman159 Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 V mojem aute to radio nejde vubec zapnout i kdyz odpojim zesilovac od radia uplne a v jinym aute radio funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.