Kuba Turek Vloženo 25. Červenec 2016 Vloženo 25. Červenec 2016 Zdravím, bohužel jsem včera zjistil, že mi zatéká do kufru. O víkendu byly lijáky a u rezervy jsem měl plno vody. Řeším reklamaci, tedy pokud bude servis vstřícnější. Pro ukázku jak vypadá koberec z kufru. Muselo zatékat minimálně týden, ale každý den do kufru nechodim. Nestalo se to někomu? Citovat
danikd Vloženo 27. Červenec 2016 Vloženo 27. Červenec 2016 Teseni dveri je v poradku? Evidentne to je horem... Horni platicko take mokre? Citovat
pajos Vloženo 14. Září 2018 Vloženo 14. Září 2018 (editace) V 25. 7. 2016 na 11:02, Kuba Turek napsal: Zdravím, bohužel jsem včera zjistil, že mi zatéká do kufru. O víkendu byly lijáky a u rezervy jsem měl plno vody. Řeším reklamaci, tedy pokud bude servis vstřícnější. Pro ukázku jak vypadá koberec z kufru. Muselo zatékat minimálně týden, ale každý den do kufru nechodim. Nestalo se to někomu? ahoj, můžu se zeptat jak to dopadlo s tím zatékáním, přítelkyni taky zatéká, při otevření zadních dveří teče voda po skle, děkuji Editováno: 14. Září 2018, autor: Pawouk Upravena citace. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.