S0T0 Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Zdravím, měl bych dotaz, kdy Vám teď v tomto počasí spíná ventilátor chlazení? Mám teď většinou krátké trasy 15ráno/15 odpoledne, s ohledem na provoz pianko...a jak dojedu domů tak ventilátory nic. Ručička teploty na 90°C, tak jsem nechal auto drkotat cca 10min na volnoběh na sluníčku, ventilátory neseply, teplota stále 90°C (dle budíků), hadice od chladiče teplé (aby taky ne že...) ale normálně šly zmáčknout. Po odpojení čidla na nádržce s chl. kapalinou začala blikat kontrolka, takže asi v poho... Je toto v poho, popřípadě jde "nuceně" vyzkoušet zapnutí/vypnutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Zkusit to jde treba pres diagnostiku. Nebo pokud odpojis Climatronic, tak se ventilatory taky rozbehnou... Jinak mne se teda ventilatory toci po kazde jizde do/z prace, coz je cca 10 km. Ale to bude hlavne kvuli klimatizaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 26. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 LucasCZE: ehm, climatronic odpojit jak? Jinak je pravda, že klimu nepoužívám, a navíc klasická bolest, utíká přes chladič... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Vycvaknout ramecek kolem radia, povolit 4 sroubky a vypojit konektory. Nedelam si legraci, toto skutecne spusti saharu. Na diagnostice ale potom budou zapsany chyby, ze doslo ke ztrate komunikace, takze ve finale stejne diagnostiku potrebujes. (Nepotrebujes, muzes tam ty chyby nechat, ale to bys asi nechtel.) Pokud se chces nekam pohnout, tak je stejne idealni mit diagnostiku. Takze bud si ji z Ciny za 500 Kc porid nebo se domluv s nekym kdo ji ma... Odkud jsi? Jinak mozna jde sahara spustit i jinak, treba odpojenim nejakeho cidla, ale v tom ti neporadim. Nevim jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 27. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 díky za info, v práci máme servis tak jsem jim to hodil, závada žádná, a po dlouhém snažení se zaply oba ventilátory při teplotě jak má být...holt zbytečné sýčkování před dlouhou cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Jako chtel jsem ti napsat hned, proc to resis, kdyz nemas zadny problem... Ale to jsi asi slyset nechtel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.