Woody Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 V 7. 1. 2020 na 9:45, M Jirka napsal: Pořád se mi telefon přihlašuje a odhlašuje, mám BT HF . Jedná se o radio SWING a telefon Samsung A7. Asi rok vše chodilo v pohodě, po aktualizaci androidu to začalo zlobit. Ve značkovém servisu vše svedli na telefon. Přitom všechna ostatní zařízení s telefonem fungují normálně např. TV, HIFI, jiný telefon. Zkoušel jsem znovu se přihlásit, různá nastavení telefonu a stále stejné. Mám stejný problém, samsung A7 a neustále se připojuje a odpojuje. Zkoušel jsem všecky různé nastavení a nic. Akoráď já mám rapida. Problém bude určitě v telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Římek Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Zdravím hledám jednotku handsfree,pod sedačkama jsem hledal a nic někdo nějaký nápad kde ji najdu ? Fabia 2 r.2008 vše je originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Je až pod kobercem pod sedackou spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.