Listopad 21, 201311 r Tak jsem za tyto 4 dny najel 300 km pouze na benzin, ktery se nachazel v nadrzi- Na 95. Motor chyta na poprve, max na podruhe. Obcas si auto cukne, ale neni to nic extremniho. Takze muj nazor, ze je neco shnileho v lpg trva. Upraveno Listopad 21, 201311 r od novak
Listopad 23, 201311 r Tak asi zacneme uplne od zakladu a zajima me doba vstriku na BA ( prumer v ms vsech vstriku) ale ctena z RJ motoru a hned porovnavat s napichnutou jednotkou LPG - tedy STAGU, upozornuji ze pouze jen pri volnobehu na benzin a zahratem motoru a aktivni lambde a bez jinych zavad motoru, jinak to nema cenu. Prepocitavani v jednotce LPG rezim BA/LPG je pokazde v poradku, ale casy vstriku z RJ motoru se rozchazeji. Jenom malinko upozornim, ze pokud je posunuta adaptacni mapa v RJ motoru, nemuzete z ni vychazet jako vychozi, protoze posun nastal diky plynove. Tady pomaha zakl.nastaveni motoru, smazani adaptaci, pripadne nast.klapky, pote jezdit par km na BA, vcetne podani jizdy na volnobeh a pozorovat sednuti davky na volnobeh, nebo na kanale pres diagnostiku najit podarene a zapsane adaptace, az pote volit postup co jsem psal viz nahore. Upraveno Listopad 23, 201311 r od Host
Listopad 23, 201311 r Tak proti Tvému videu kdy jsi skoro odrovnal baterku při studených startech to je hodně velký rozdíl,tak tet bud postupovat jak Ti poradil Octavka,nebo amatérsky běžný způsob odpojit baterku ,po pár minutách zapojit a nechat chvilku klíč na první poloze,tím se smažou adaptační hodnoty,řj. se dostane do základního nastavení a pak by to mělo být už v pohodě(pokud to je ř.j),ale být Tebou bych zajel pak za Tvým plynařem at Ti porovná benzínovou a plynovou mapu případně plynovou ř.j.seřídil.
Listopad 23, 201311 r Az bude odpovezeno napriklad: ze beh motoru na palivo BA - je v RJ motoru hodnota 2.6 ms a v jednotce LPG 2.8 ms, tak budeme muset kapanek upravovat korekci paliva v LPG mape, ale to az po kalibraci a pouze do 2000 ot/min.
Listopad 30, 201311 r Panove, tak jsem byl u plynare. Pry mel rozdelane kde co, zkouseli cistit klapku, vymenili svicky, filtry pry ok. Nezjistil zadny problem, velmi se divil memu pretrvavajicimu problemu. Takze nyni jsme domluveni, ze budu testovat a pak k nemu opet zajedu na dalsi ladeni. Nadrz benzinu jsem vysal do cista, nebyly tam slemy, ale benzin mel bilomodry nadech- proste vsehochut. Natankoval jsem 13 l Verva 100, 50 km ujel jen na ni. Nyni jezdim na lpg. Je to tyden a starty jsou v poradku - napoprve bez chyby a bez cuknuti. Nevim, co do te Vervy davaji, ale je to jak ziva voda pro motor. Akorat jsem musel koupit novou baterii, jelikoz v tech mrazech se starter sotva protocil. Tyden je moc brzy na hodnoceni. Dam vedet za vice ujetych km a startu. Zatim diky za rady.
Listopad 30, 201311 r tak ja co mam LPG davam JENOM 100okt. OMV, coz je i tva Verva, protže to Benzina kupuje od OMV, což mi tady kdosi napsal... problem je v tom, že v 95okt naturalu je takovy bordel, že to až hezký není, plus bio složka.. v 100oktanovým benzinu není žádná biosložka a navíc je dovážen z ostereichu, v čr se nevyrábí...takže vřele všem doporučuju davat do LPG tento premiovy benzin.
Listopad 30, 201311 r co je bioslozka u benzinu? biolih E85? to by nemuselo snad delat nejaky cucky v nadrzi jak FAME (mero) v nafte...
Listopad 30, 201311 r dovolim si kopirovat z jednoho motowebu.. Stooktanové benzíny jsou zajímavější jak výrobně, tak hlavně proto, že motorkářům přinášejí několik významných výhod. Oproti benzínu Natural 95 zlepšují chod motoru, zajišťují trvalé čištění palivového systému (vstřikovacích trysek nebo trysek karburátorů), dochází k lepšímu průběhu spalování. A je ještě jeden velmi dobrý důvod, proč stooktanový benzín obecně lít do nádrže: před zimou. Stooktanové benzíny totiž neobsahují svinstvo zvané biosložka, a tím jsou k matičce Zemi paradoxně šetrnější (je veřejným tajemstvím, že výroba biosložky je ekologický i ekonomický nesmysl, který v konečném důsledku přináší víc škod než užitku), ale hlavně biosložka obsahuje hlavně bioetanol (neboli biolíh), který kromě mnoha jiných nectností trpí i hygroskopií (ano, hygro… nikoli hydro…), což znamená, že biosložka na sebe váže vzdušnou vlhkost, a s ní pak po 2 – 3 měsících začíná klesat ke dnu palivové nádrže. Odborně se tomu říká, že z benzínové směsi „vypadává“, a znamená to, že když na jaře přijdete po zimní přestávce k motorce, můžete mít problémy s nastartováním. Pokud jste do nádrže nenalili stovkový benzín. A jen připomeňme, že s úžasným nápadem přimíchávat do benzínu biosložku nepřišly petrolejářské firmy, ale oblažili nás jím politici. Prémiových stooktanových benzínů je na českém trhu několik: OMV MaxxMotion 100, Shell V-Power Racing a Benzina Verva. V supersportech, motokrosu a při závodění se používájí proto, že zvyšují výkon (na brzdě u jednoválcové motokrosové 450 naměřen zisk jednoho koně při 10 500 ot/min a zlepšení točivého momentu), většina motorkářů navíc reportuje nižší spotřebu nebo snazší startování (u jednoválců i u čtyřválců).Stooktanové benzíny jsou výrobně dražší, než benzíny 95oktanové. Používají náročnější technologie výroby, kvalitnější a dražší složky, náročnější je vlastní dosažení vyššího oktanového čísla, obsahují mnoho unikátních aditivačních přísad, a koneckonců náročnější je i jeho distribuce na čerpací stanice, protože se (všechny) vyrábějí v zahraničí. Na druhou stranu přinášejí oproti 95kám vyšší přidanou hodnotu, kterou lze na jednu nádrž pořídit za zhruba 50korunový rozdíl. plus ještě stojí za přečtení toto http://www.auto.cz/auto-zima-paliva-aneb-co-natankovat-mrazech-63717 Upraveno Listopad 30, 201311 r od JirkaBrno
Prosinec 1, 201311 r nevim ja mam nejvetsi problem s benzinem v lete kdyz je teplo a to do sebe absorbuje nejmene vody.... ted to resim tak ze koupim jednou za mesic za 500benzin N95 33,9 tank ono naliju do toho cistic benzinu/vazac vody od wins a snazim se to takhle do mesice vyjet... ono s tou bioslozkou neplati ze nejlevneji benzin ji obsahuje nejmene a nejdrazssi nejvice... sice je to clanek o nafte ale benzin na tom bude dle meho podobne http://www.autorevue.cz/potvrzeno-drazsi-nafta-vykon-nezvysi-test-naft-2013 100octanovej benzin do auta nechci volvu to nedela dobre
Prosinec 1, 201311 r nezlob se, ale tank ono neni zrovna zaruka super kvality.. kdyz uz vem to na nejake znackove pumpe,,,
Prosinec 1, 201311 r ja davam jednou za cas aditivum primo do lpg, jmenuje se to chemptane,.. stoji to 200 voci a je to po 5000km...
Prosinec 1, 201311 r ja to beru tak ze za levno koupim naliju aditiv a rychle vyjedu... navic se jim tam to docela toci a cisterny tam jezdi jedna za druhou... kolik lidi tankuje 100octanovej benzin s cenou pres 40kc? ten uz je radne ulezelej od pumpy
Prosinec 1, 201311 r Jo taky jsem si říkal 100octanovej benzín tam musí být dlouho to musí být řádně odleželý ,radši 95 který se točí často,jenže co tankuju stovku starty perfektní,takže než likvidovat baterku,řešit zanesené vstřiky a nádrž, raději si připlatím a mám to bez problémů
Prosinec 1, 201311 r tak stoji 38.50, u nas a doplnujou ho co týden protže ho berou malo.. ptal jsem se u benzinky... hele, mně to je fuk, klidně si tam davej technickej benzin, je to tvoje auto... hlavně že koupíš za levno a nasereš tam aditiva..
Prosinec 1, 201311 r musíš koupit tu největší srajdu z tank ono a nalit tam aditiva, nakonec tě vyjde litr víc než 100oktanova... a pokud jste četli, tak skladovatelnost 95tky je 3 mesice a 100oktanovky 6 mesicu, protože neobasuje lih,na ktery se váže voda... Jo taky jsem si říkal 100octanovej benzín tam musí být dlouho to musí být řádně odleželý ,radši 95 který se točí často,jenže co tankuju stovku starty perfektní,takže než likvidovat baterku,řešit zanesené vstřiky a nádrž, raději si připlatím a mám to bez problémů
Prosinec 1, 201311 r tak ale je pravda, že i machři s audinama a BMW a podobnyma babolapama se bijí v prsa, jak berou jen u shellu atd a pak je vidím u unikornu tankovat to nejlepší, co mužou dat do svých miláčku, hlavně když je to levný, takže.. proč neee Upraveno Prosinec 1, 201311 r od JirkaBrno
Prosinec 1, 201311 r ja kvalitu paliv neposoudim, takze nikomu neradim... Kazdopadne tam potkavam spousty hodne drahejch aut, kteri tam cestou do nemecka nabiraji taky... O kolonach kamionu ani nemluve...Ted jsem tam ale bral LPG docela pravidelne, auto jede uplne normalne spotreba taky... az uvidim filtr tak reknu vic... navic B95 neni tak na kvalitu problematickej jak nafta. nerikam ze tam budu brat porad, ale na procisteni systemu s tim nemam problem... myslim ze cistic + normalni benzin procisti palivovou soustavu lip nez OMV100... A navic kdyz me takto osetrenej benzin prijde na 35Kc tak me to tak neboli obcas sahnout po prepinaci a jet kousek na benzin. Upraveno Prosinec 1, 201311 r od silarm
Prosinec 2, 201311 r Zdarec pánové, mám problém se studenými starty. Motor 1.6 16V 77kW AZD. LPG - nevím, jestli to s tím má souvislost, nebo ne. Trvá to 2 roky, předtím start na drc na benzin. Se zimou je to horší. Nové obě lambdy, snímač klepání, snímač otáček vačky, MAP senzor sání, čidlo teploty, čištěn/testován EGR, nový regulátor tlaku paliva na liště, nová klapka, sání na 100% těsné, výfuk těsný, kontakty čištěné. Hodnoty ve vagu OK. Občas hodí chybu příliš bohatá směs paliva. Špatný start, musím startovat několikrát s plynem. Když lechtám plynový pedál na benzin, tak "pocukává" na LPG vše OK. Čerpadlo jede. Kontrolovány vstřiky, nekapou, nepropouští. Ale benzin NEROZPRAŠUJÍ ale jen stříkají jako injekční stříkačka. Po startu jakmile šlápnu na pedál plynu, tak chcípne. Někdy ten pedál vůbec nereaguje. Při zahřátém motoru OK. Má to tak být a nebo je malý tlak podávacího čerpadla? Jinak sem teď jezdil cca 3000km na benzin N95, nezměnilo se nic. Svíčky měněny také. byly cihlové. Fakt mě už nic nenapadá .... Video startu: Upraveno Prosinec 2, 201311 r od tomakecTD
Prosinec 2, 201311 r Ahoj,byt tebou tak bych ještě zkusil dat do benzinu "čistič vstřikovani" ktery by měl trysky rozchodit pokud jsou v nich usazeniny.Nebo je dat přimo otestovat do servisu připadně vyčistit ultazvukem.Jinaky trysky by měly benal krasně rozprašovat.
Prosinec 3, 201311 r Jak říká bitttpower, doporučuju spíše ultrazvuk s následným testem. Tlak benzínu se dá taky měřit. Otázkou je jaké je napojení do vstřikovací lišty. Jestli je nasunuta pouze hadička na lištu, de to dobře. Upraveno Prosinec 3, 201311 r od PauLofWoCC
Prosinec 3, 201311 r Jak říká bitttpower, doporučuju spíše ultrazvuk s následným testem. Tlak benzínu se dá taky měřit. Otázkou je jaké je napojení do vstřikovací lišty. Jestli je nasunuta pouze hadička na lištu, de to dobře. Pánové na to sem zapoměl. Čistil sem palivovou soustavu přípravkem TEC 2000 a do benzinu normálně přidávám VIF. Nemělo to žádný efekt. A opravdu všechny 4 vstřiky stříkají čirůčky benzinu a nerozprašují. To se mi právě divné zdá. ALe všechny se chovají stejně. Ne, že by jeden rozprašoval a druhý ne. Z toho usuzuju, že by možná mohl být špatný tlak čerpadla. Jinak mě už fakt nic nenapadá. Ale zase sem se koukal na youtube, že když je špatný tlak čerpadla, tak i špatně zásobuje a ve vysokých otáčkách a v zátěži má motor málo paliva. Mě to jede až do omezovače výborně na benzin. Když je to čepadlo v odcházejícím stavu, motor se chová jak? Dnes na VAGU chyba: 17560 - nedosaženo chudé směsi - Vadný palivový systém. Kontrola palivového čerpadla, těsnost sání, aktivního uhlí, egr ventilu, lambda sond. Vše je OK, takže to fakt to čerpadlo může být. Upraveno Prosinec 4, 201311 r od tomakecTD
Prosinec 4, 201311 r Chlape, nedokážu ti říct jak se pozná špatné čerpadlo...nicméně myslím, že bude relativně jednoduušší zjistit tlak čerpadla při protním startu. Zabere to cca 15minut práce (demontáž+montáž manometru). Ty tvoje cicůrky ze vstřikovačů benzínu.....je to rozprášené palivo? Nebo to je proud benzínu? Jestli je to proud benzínu tak je to naprd, ty potřebuješ vytvořit směs benzínu se vzduchem. Čím lepší to rozprášíš, tím ti to líp zahoří. Pokud to poalivo tam "nachčieš" tak ti nezahoří. Samozřejmě zpětná vazba na tlak paliva....ale to už sem psal. Jinak doufám, že netankuješ E85 a nemáš starý benzín.
Prosinec 5, 201311 r Jsou to cicůrky, není to vůbec rozprášený ..... Já to zkusím nějak změřit, mělo by to dávat 2,5-3 bary. Ethanol sem tam kdysi nalil, to ale jen jednou před rokem. A benzin, mno, předepsaný palivo pro to auto je 98 víc, mám tam starší 95ku, ale vyjedu to jezdím každej den 130km a dám tam od OMW 100 pár litrů a uvidíme, jestli bude změna, pochybuju. Zdá se mi, že sem to už zkoušel.
Prosinec 5, 201311 r tak ono kdyz jezdis celou dobu na N95, sem tam tam nalejes ethanol, pak ti auto zacne zlobit a ty si myslis, ze tam nalejes 10l naturalu 100 a ono se to zazracne opravi, tak neopravi... uz tam mas neco v zadeli... dulezity je jezdit na 100oktanovku pokud mozno od zacatku, aby nemeli vstriky a palivova soustava obecne duvod se zajebat ze spatnyho paliva.. Upraveno Prosinec 5, 201311 r od JirkaBrno
Prosinec 6, 201311 r Jjhgfjhfg Asi bych se orientoval na ten tlak a vstřiky. S předpokladem, že máš alespoň základní diagnbostiku teplotních snímačů udělanou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.