Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

delší dobou mám problém s tím, že mi nefunguje tlačítko na pravé straně volantu. Mám maxidot a pomocí stisku kolečka se dostanu do dalšího menu a nastavení. Bohužel mi to ze začátku jenom blblo a teď už to nejde vůbec. Musím koupit nový volant nebo to jde nějak opravit? Levé tlačítko na zesilování rádia, příjem hovorů, apod. funguje, přitom zrovna tam bych ho ani nepotřeboval.

Díky

• Autor

No ty kráso, jakože takovou dardu se mi za to dávat nechce. Nevíte, jak se to dá demontovat?

U predFL je to tam myslim jen nacvakle. Ale stejne musis odpojit draty, takze airbag dolu... (Snad je to u FL stejne.)

• Autor

Hm, tak to asi zatim kaslu, pripadne si zavolam Vašovi do Prostějova, protoze na airbag si netroufnu, nerad bych dostal facku a nebo naopak v pripade nouze ji pak nedostal...

Sundat airbag je to nejmensi, ale jak chces. ;)

• Autor

Koukám, tady je šikovný návod:

Nebo mě čeká ještě něco dalšího? Jen si říkám, co budu dělat když zjistím, že je to kolečko v háji. Nevím jestli by šlo třeba vyměnit za to levý, který nepotřebuji (nemačkám ho)...

• 5 měsíců později...
  • Autor

Jenom pro informaci, po montáži ZEDERU (je rozpojený volant, apod.) to tlačítko začalo fungovat úplně bez problému. Po půl roce to zase blbne :D asi špatný kontakt...

• 3 roky později...

Ahoj @Pawlisko,  kde jsi proímtě našwl návod na demontáž? Mám stejný problém, jenže kolečko jde zmáčknout, ale při otočení nereaguje. Děkuji

• 3 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.