Publikováno Srpen 2, 20169 r Dobrý den, delší dobou mám problém s tím, že mi nefunguje tlačítko na pravé straně volantu. Mám maxidot a pomocí stisku kolečka se dostanu do dalšího menu a nastavení. Bohužel mi to ze začátku jenom blblo a teď už to nejde vůbec. Musím koupit nový volant nebo to jde nějak opravit? Levé tlačítko na zesilování rádia, příjem hovorů, apod. funguje, přitom zrovna tam bych ho ani nepotřeboval. Díky
Srpen 2, 20169 r koupit se to dá: http://www.skoda-dily.cz/katalog/yeti/nahradni-dily/elektricka-vybava/ridici-jednotky/ridici-jednotka-pro-multifunkcni-volant-521.html ale cena nic moc. Zkus to rozebrat ve vnitř bude buď uvolněný nebo vymačkaný mikrospínač. a nebo vrakárna...
Srpen 2, 20169 r Autor No ty kráso, jakože takovou dardu se mi za to dávat nechce. Nevíte, jak se to dá demontovat?
Srpen 2, 20169 r U predFL je to tam myslim jen nacvakle. Ale stejne musis odpojit draty, takze airbag dolu... (Snad je to u FL stejne.)
Srpen 3, 20169 r Autor Hm, tak to asi zatim kaslu, pripadne si zavolam Vašovi do Prostějova, protoze na airbag si netroufnu, nerad bych dostal facku a nebo naopak v pripade nouze ji pak nedostal...
Srpen 3, 20169 r Autor Koukám, tady je šikovný návod: Nebo mě čeká ještě něco dalšího? Jen si říkám, co budu dělat když zjistím, že je to kolečko v háji. Nevím jestli by šlo třeba vyměnit za to levý, který nepotřebuji (nemačkám ho)...
Leden 26, 20178 r Autor Jenom pro informaci, po montáži ZEDERU (je rozpojený volant, apod.) to tlačítko začalo fungovat úplně bez problému. Po půl roce to zase blbne asi špatný kontakt...
Prosinec 3, 20204 r Ahoj @Pawlisko, kde jsi proímtě našwl návod na demontáž? Mám stejný problém, jenže kolečko jde zmáčknout, ale při otočení nereaguje. Děkuji
Prosinec 21, 20204 r Nebo zkus toto: https://m.aliexpress.com/item/4000095917272.html?spm=a2g0n.wishlist-amp.item.4000095917272&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=5733amp-pawhUPPXTyiHE6KGYTnFUA1608528478513&browser_id=&is_c= Upraveno Prosinec 21, 20204 r od sideA zmena odkazu na url
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.