Publikováno Srpen 2, 20169 r Dobrý den, Octavia II MR08 dnes jsem si všiml, že mi nefunguje automatické odemknutí všech dveří + kufr při vytažení klíče ze zapalování. Zpětně to funguje - když se rozjedu, tak po dosažení rychlosti 15km/h se mi auto automaticky zamkne. Centrální zamykání / odemykání funguje. Indikace otevřených dveří / kufru na "maxidotu" funguje. Po vytažení klíčku (kdy se auto neodemče) lze auto odemknout tlačítkem na středovém panelu. Podotýkám, že jsem nic VAGem nekódoval a nic neupravoval. Nevíte někdo, v čem by mohl být problém. Děkuji za každou radu.
Srpen 2, 20169 r Driv to predpokladam fungovalo? U tveho MR by to myslim melo jit nastavit i pres MaxiDOT, tak s tim bych zacal. Kdyz vytahnes klic ze spinacky, vypne se radio? Pokud ano, tak je kontakt ve spinacce, ktery se rozpina pri vytazeni klicku, v poradku.
Srpen 2, 20169 r Autor Ano, dřív to fungovalo. Pokud vytáhnu klíč ze spínačky, tak se radio vypne. Vše funguje jak má, kromě toho odemčení. Zitra zkontroluji to nastavení v maxi dotu, nebo vagem. Zatim diky.
Srpen 2, 20169 r Autor Tak sem zkontroloval nastaveni v maxidotu a je nastaveno, že se ma po vytahnuti kličku automaticky odemknout. Hm. Tak nevim. Je to cele nejake divne.
Srpen 3, 20169 r Autor Možná to může mít spojitost s tím, že se mi někdy auto zamkne a pak zase odemkne, jakoby nejaky kontakt. Ale maxi dot indikuje, že jsou všechny dveře zavřené.
Srpen 8, 20169 r Měl jsem opačný "problém" - auto se mi během jízdy samo odemykalo ...nicméně po nějakém čase to přestalo, tak nevím(nic jsem neměnil) . Mrkni VAGem jestli nemáš chybu: Address 16: Steering wheel 00883 - Ignition Switch (D) Terminal S 012 - Electrical Fault in Circuit nebo podobnou... Zřejmě tedy vyměnit elektrickou část spínací skříňky(1K0905849), ale víc řekne diagnostika... http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/00883 Upraveno Srpen 8, 20169 r od kuzmicz
Srpen 11, 20169 r Autor Díky za radu. Podobná hláška se mi ukazovala na diagnostice, ale moc sem tomu nepřikládal váhu. Mě to dělá tak, že když se rozjedu tak se zamknou dveře, no a pak třeba po 10 minutách když jedu, tak se odemknou samovolně - je to nahodile. Takto to občas blbne. Každopádně ale, se mi rádio vypíná vždy po vypnutí zapalování. Takže pokud je rozpínací kontakt na odemčení dveří a vypnutí rádia stejný, tím to nebude.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.