Migen Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Dobrý den, Octavia II MR08 dnes jsem si všiml, že mi nefunguje automatické odemknutí všech dveří + kufr při vytažení klíče ze zapalování. Zpětně to funguje - když se rozjedu, tak po dosažení rychlosti 15km/h se mi auto automaticky zamkne. Centrální zamykání / odemykání funguje. Indikace otevřených dveří / kufru na "maxidotu" funguje. Po vytažení klíčku (kdy se auto neodemče) lze auto odemknout tlačítkem na středovém panelu. Podotýkám, že jsem nic VAGem nekódoval a nic neupravoval. Nevíte někdo, v čem by mohl být problém. Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Driv to predpokladam fungovalo? U tveho MR by to myslim melo jit nastavit i pres MaxiDOT, tak s tim bych zacal. Kdyz vytahnes klic ze spinacky, vypne se radio? Pokud ano, tak je kontakt ve spinacce, ktery se rozpina pri vytazeni klicku, v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 2. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Ano, dřív to fungovalo. Pokud vytáhnu klíč ze spínačky, tak se radio vypne. Vše funguje jak má, kromě toho odemčení. Zitra zkontroluji to nastavení v maxi dotu, nebo vagem. Zatim diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 2. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Tak sem zkontroloval nastaveni v maxidotu a je nastaveno, že se ma po vytahnuti kličku automaticky odemknout. Hm. Tak nevim. Je to cele nejake divne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Nic dalsiho me bohuzel nenapada. Snad nekdo poradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Možná to může mít spojitost s tím, že se mi někdy auto zamkne a pak zase odemkne, jakoby nejaky kontakt. Ale maxi dot indikuje, že jsou všechny dveře zavřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Neni treba na diagnostice nejaka chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzmicz Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 (editace) Měl jsem opačný "problém" - auto se mi během jízdy samo odemykalo ...nicméně po nějakém čase to přestalo, tak nevím(nic jsem neměnil) . Mrkni VAGem jestli nemáš chybu: Address 16: Steering wheel 00883 - Ignition Switch (D) Terminal S 012 - Electrical Fault in Circuit nebo podobnou... Zřejmě tedy vyměnit elektrickou část spínací skříňky(1K0905849), ale víc řekne diagnostika... http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/00883 Editováno: 8. Srpen 2016, autor: kuzmicz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 11. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Díky za radu. Podobná hláška se mi ukazovala na diagnostice, ale moc sem tomu nepřikládal váhu. Mě to dělá tak, že když se rozjedu tak se zamknou dveře, no a pak třeba po 10 minutách když jedu, tak se odemknou samovolně - je to nahodile. Takto to občas blbne. Každopádně ale, se mi rádio vypíná vždy po vypnutí zapalování. Takže pokud je rozpínací kontakt na odemčení dveří a vypnutí rádia stejný, tím to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.