Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím lidi, mám dotaz, dnes mi z ničeho nic vyskočila kontrolka žárovky na přístrojovce a nápis zkontrolujte právě přední dálkové světlo. Mám xenony a na pravé straně mi teď nesvítí vůbec nic, ani dálkové, tlumené, denní ani blinkry na pravé straně nejdou. Neví někdo v čem by mohl být problém ? Xenon mi nijak neblbnul ze by už docházel. Octa 2 facelift 2011 díky za rady.

Vloženo

Mi se stává totéž, jen mi funguje vše, jen potkávačka občas ne a to tehdy, když prší, nebo je vlhko - taky pravé. Já si myslím, že to budou zkorodované PINy na konektoru, ale už 3/4 roku nějak ne a ne se dostat k tomu a přebrousit to.
Mi pomáhá vždy vypojit a hned zapojit konektor, asi se lehce PINy přebrousí. Zkus to taky, popř. zkus PINy přejet šmirglem a uvidíš, jestli je to podobného rázu, nebo jestli je problém jinde ;)

Vloženo

Díky za radu, ale asi to bylo pojistkou, jak jsem se na ni hned prvně díval, tak nebyla nijak viditelné přerušena, ale dnes jsem ji pro zichr přehodil s vedlejší (obrázek volantu takže asi servo řízení) a najednou světla ok tak jsem to dal zpět, na světla dál novou pojistku a svítí, jen mi to zase ukazuje poruchu na airbagu, ESP, a pneu ...přitom s jinýma pojistkami jsem nedělal vůbec nic ...už jsem musel jet, a po 0.5km mi zhaslo ESP a Pneu ale airbag furt svítí a píše to závada na airbagu.... tak nevím co s tim, zkusím zítra do servisu skočit co mi řeknou ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...