Dillton Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Zdravím. Mám trochu problém s Octavii 1 motor 1.8 t RS. Poslednich pár dní když nastartuju a rozjíždím se, tak kolem 1500 otáček začne něco jakoby pískat na pravé straně. Nicméně to přestane během chvíle. Dojedu od baráku na druhou křižovatku a je to pryč. Předem děkuji za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel20 Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Třeba klíňák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dillton Vloženo 23. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2016 To mi přijde divný protože se na začátku července dělali rozvody tudíž i klíňák se dával novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel20 Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 Brzdy. Mě třeba občas pískají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr808 Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Není to čerpadlo sekundárního vzduchu ? Také mi to píská při studeném motoru... ale hned po nastartování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel20 Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 No. Mně hned po nastartovaní tak divně zařve/zapíská stavěcí jednotka vačkové hřídele (tak nějak, taky malý strašně drahý pičinec). Děla to jen na studený start ale nedělá to za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.