Přejít na obsah

Divné škubání při rozjezdech/rychlém přeřazení

Toniczech

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřeboval bych poradit, před týdnem jsem se stal novým majitelem OII 1.6 MPI BSE, najeto 92 000km (doloženo), r.v. 2006. Všiml jsem si podivného rozvibrování až škubání celého auta při rozjezdu s trochou plynu (ano, každé auto škube ale toto je naprosto šílené) , ale toto dělá jen za studena. Vyřešeno pomalým rozjezdem s 2500 ot. :D. Poté při zahřátém motoru, jsem se potřeboval na křižovatce rychle rozjet, takže 1, 2 a když jsem přeřazoval na 3 a úplně pustil spojku byli otáčky docela vysoko a začaly klesat zatímco auto zrychlovalo, a právě při srovnávání těch otáček se znovu začalo celé auto znovu otřásat, stejně jako při rozjezdu. Tak s podezřením na spojku jsem jel k nejbližšímu kopci, v něm zastavil a rychle se rozjel, 1 v poho, 2 taky dobrý ale zase klouzla ta 3. Tak nevím, neměla by klouzat i při nižších rychlostech? Žádný zápach jsem necítil. :unsure: Servis jsem zatím žádný nedělal, ale mám v plánu rozvody, svíčky/kabely (podle servisky jsou původní ale posledních 50 000km je nejspíš dopisovaná jen tak), olej/filtr. Ještě jsme spolu se známým vydedukovali, že bývalý majitel byl nějaký mladý střelec :D V kufru u rezervy kabely od radia (samozřejmě s ustřihanýma koncema), amatérsky přidělaná koncovka výfuku, stylová anténka, puma na zadním okně, ale to nejlepší - rozdrásané přední pneu po krajích, ve středu obě zdravé s 4mm dezénem, na krajích 0mm :D ale jinak pěkná. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...