Přejít na obsah

Buchnutie predna naprava pri pridani plynu

btom

Doporučené příspěvky

Ahojte

Ked pridam na nerovnej ceste, napriklad idem pomali do zakruty a potom pridam.

Stava sa mi to ked tu cestu nepoznam nieze by som to robil pravidelne a narocky.

Tak sa s predu ozve poriadna rana niekedy mam pocit ze az kapota nadskoci.

Stava sa to aj vam (work as designed) ? alebo  je tam nieco treba vymenit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Myslim ze je to dalsia z konstrukcnych vlastnosti. Mne sa stava to iste, akurat viem to nasimulovat len na jedinom mieste. Prerabali v obci kanalizaciu a na asfalte ostala priecna vlna. Nieco ako spomalovac ale sirsie a hned za vlnov asfalt mierne prepadnuty. Ked tadial idem bez zrychlovania aj ked vacsou rychlostou, tak pohode. Ale ked na plno zrychlujem z blizkej kryzovatky na 2. alebo 3. pr. stupni, tak to da take rany az doslova zatrasie kapotou. Ale myslim ze to je ojedinele miesto. Pretoze ako na ten kopcek nabehnes zacne blikat ESP a po zhupnuti do jamy to tak zareaguje. Bol som aj v servise ked sa to prvy krat stalo a vsetko v poho. Kontrolovali celu prednu napravu. Pokial ti to neroby pravidelne tak je to v poho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...