Publikováno Září 27, 200619 r Mam auto s 1 bagom teraz mam možnosť zohnať pristrojovku s bagom spolujazdca poprosim skusenych o radu čo to všetko obnaša a či sa vôbec do toho oplati isť,aka je to naročna praca atd.V staršich prispevkoch som nič konkretne nenašiel. DIKY
Září 27, 200619 r Určitě budeš potřebovat jinou řj airbagů (možná jí někdo umí překódovat na 2 bagy), pak nějakou kabeláž...
Září 27, 200619 r už jsem to psal několikrát.U airbagovky se nedajé vaky přikódovat,ale jen odkódovat
Září 27, 200619 r Autor Profor- neviem ešte som ju ani nevidel,prave preto som to sem hodil aby som naspravil neaku blbosť.Dikes za radu.
Září 27, 200619 r A jak je to s vrchní částí palubky, je rozdílná pro bag a bez, myslím tím to místo, které se musí protrhnout při aktivaci bagu.
Září 27, 200619 r už jsem to psal několikrát.U airbagovky se nedajé vaky přikódovat,ale jen odkódovat Ale já nemyslel kódovat vagem, ale takový ty odborníky, jak třeba vystřelenou jednotku zase nabijou a dá se použít, možná by uměli do ní nahrát potřebnej soft..
Září 28, 200619 r Autor Olo už som niekde čital inzerat,že niekto skupuje strelene bagy skusim to vyhladať možno ma aj RJ Vdaka za rady -všetkym!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.