AlJi Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Ahoj,Mám dotaz ohledně výměny jednotky Columbuse MIB I za MIB II. Je to možné? Na kolik by to tak cca vyšlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 ofic,to možné není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 11. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2016 ani v autorizovaném servisu jo? to mě trochu mrzí no, zrovna jsem pořídil roční octavii a naivně si myslel, že bude umět SmartLink na připojení iPhonu pomocí CarPlay, bohužel ale byla vyrobená už v březnu 2015, takže o nějaké dva měsíce pravděpodobně nechytla nový Columbus. Asi teda nějaká možnost jak to tam aktivovat není co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.