draconis Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Ahoj všem, předem napíšu, že jsem hledal, ale neúspěšně. Prosím tedy zkušenější o zapojení konektoru v Octavii I. r. 2003. Jedná se o výbavu L&K, původně byla ve voze OEM navigace, nyní instaluji jednotku Alpine a k ní adaptér ovládání z volantu od Connects2. Bohužel na adaptéru je klíčový kabel volný, pouze osazený pinem do mini ISO konektoru. Je určen pro K-line sběrnici. Netuším kam patří, můžete mi prosím někdo poradit, na jakou pozici jej zapojit? Moc děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 kabel na ovládání je pin 11 v zeleném konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draconis Vloženo 21. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Děkuji za informaci, mezitím už jsem našel i jinde. Každopádně to z tohoto pinu nefunguje. Přitom s OEM rádiem ano. Zřejmě to bude v tomto autě ještě jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffugas Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Sada Connects 2 na octavii 1 nefuguje. Ztrácíš čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 ale funguje, jenom vybrat tu správnou a zapojit správně...neplet ostatní uživatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffugas Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Tak já měl tři a nefakala ani jedna. Pak jsem sehnal úplně něco jinýho a to fakčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.