Pilad Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Napsal jsem toto na mail ŠA v pátek ráno, ale ještě se neozvali: " Dobrý den, mám dotaz. Syn vlastní Fábii a asi po 10 letech uplatňuje u zdejšího servisu reklamaci karosérie na pro rezivění. Já sám jsem před pár lety měl taky takový problém a reklamace byla uznána a zadní dveře byli vyměněny. Synovi servis po konzultaci s ŠA reklamaci uznal. Co mě ale zarazilo bylo že prý po něm budou chtít nějakou spoluúčast asi 10 tisíc Kč za to že jednou za těch 9 let přijel na servisní prohlídku o 14 dní později. Zdá se mi to padlé na hlavu. Může to servis po synovi vyžadovat?" Má to zaplatit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilad Vloženo 27. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Na konec se umoudřili a nic po něm nechtěli. Dveře dostal nové. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.