fobik Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký způsob, jak opravit takový malý odlupnutý kousek kůže. Je to na bočnici sedáku u spolujezdce Zatím to drží, ale čalounit celý bok se mi nechce. Tak jestli máte zkušenost s nalepením ať už lepidlem na kůži nebo obyč sekunďákem, nebo co s tím Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Sekunďák určitě ne...zkusil bych spíš Herkules, nebo něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 http://www.renovacekuze.cz/opravykuze/eshop/17-1-Renovace-kuze/31-2-Opravne-sady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 14. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2016 Díky, celá sada mi bude zbytečná, jelikož 2/3 věcí nepoužiji. Mám jen kousek odloupnutý,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.