Bukeros7 Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Zdravím, mám octavii 2.0 tdi bmn 125 kw a na neutrál kouří a při rozjedu taky ale když jedu tak ne a spíš kouří když déle stojí na neutrál takovej štiplavej kouř bílej koukal jsem na sání a jsou vyndané klapky myslíte že by to mohlo být tím ? Studené starty občas dobrý a občas se jí moc nechce to kouření mě celkem znepokojuje ale jede přijde mi v pořádku voda se neztrácí byl tam dávaný nový dpf filtr měl jsem to napojené na diagnostice a ukazuje to vadná řídící jednotka máte prosím nějaké rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baksi Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Ahoj, už jsi to vyřešil, mám to samé.. Jen mi to kouří, když jsou teploty kole nuly. Dpf OFF. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Baksi Jen mi to kouří, když jsou teploty kole nuly. Dpf OFF. Tak to si super vyriešil, šíriteľ rakoviny...................... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.