SpringyCZ Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Aha, tak to jdu objednat tu v12. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpringyCZ Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 V 28. 2. 2020 na 22:29, clouseau napsal: RNS315 West V12 2020 Zkoušel jsem Vám poslat SZ, ale prý nemůžete přijímat zprávy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 (editace) Pište mi prosím na email uvedený u inzerátu. Stále mi někdo píše do SZ a nestačím to umazávat... Editováno: 6. Březen 2020, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kit-76 Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 RNS 315 v12 west map https://u.to/3HSlFw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cipozip Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Diky clouseau za pomoc s aktualizaci map na RNS315. Skoda, ze jsem nepockal par tydnu, mohl jsem tak mit ted v12 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 (editace) No, to člověk nikdy dopředu neví kdy a jestli vůbec vyjde nová verze. Třeba na východ marně čekáme už několik let... Ale chápu, že by jsi chtěl nejnovější mapy...můžu ti vyjít vstříc...napiš mi na email a nějak se domluvíme :-) Editováno: 8. Březen 2020, autor: clouseau 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cipozip Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 tak to mne zajima :-), jbendasek@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stave Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 V 6. 11. 2016 na 10:10, clouseau napsal: Jak už jsem psal jinde...není to tak easy, jak se zdá...hlavně sehnat kartu se kterou to jde může být problém... když by to někdo zkoušel a neuspěl, tak ať mi pošle zprávu... Dobrý den, potřebuji poradit ohledně nahrání map na SD kartu. Mohu s vámi komunikovat po emailu? Děkuji za ochotu. Štěpán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Ano, jistě, napište mi na email uvedený v inzerátu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Tvrdík Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 (editace) V 29. 5. 2018 na 8:06, naviov napsal: Ano. Editováno: 6. Duben 2020, autor: Milan Tvrdík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilotcbr600rr Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Aktualizace map v12. Mohu přijet, nahrát a zmizet. Pište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naviov Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Kdyby nekdo chtel, tak taky mohu poresit v12 zapad nebo v8 vychod :) Ostrava a okoli nebo posta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Vložit kartu do navigace a potvrdit instalaci zvládne každý. Instalace ( kopírování ) map z karty trvá skoro dvě hodiny. Instalace na etapy je možná, kopírování dat naváže vždy tam, kde bylo přerušeno. Během instalace není možné navigovat, rádio je možné používat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilotcbr600rr Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 před 32 minutami, clouseau napsal: Vložit kartu do navigace a potvrdit instalaci zvládne každý. Instalace ( kopírování ) map z karty trvá skoro dvě hodiny. Instalace na etapy je možná, kopírování dat naváže vždy tam, kde bylo přerušeno. Během instalace není možné navigovat, rádio je možné používat. Jj. V pohodě. Jde o to, že se chci svést na motorce. Něco na benzín a domů. Člověk se podívá prostě jinam. Nic jinýho v tom není no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaN. Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Zdravím tě, až bude hezky, udělal by sis cestu na motorce do Prahy ? :-) samozřejmě přispěji na benzín a rozdělám oheň s masem ;) Ideální je pro mne víkend nějaký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naviov Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Chlapi, mam nejake karty na Amundsena, Amundsena+ i noveho Amundsena MIB1 co jsou napriklad Octavii 3 a MIB2, ktery davaji od 2017. Kdyby nekdo chtel pomoct, tak mi pisnete do sz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 (editace) Jak to myslíš " mám nějaké karty" ? Jako na prodej nebo...? Tak si dej inzerát ! Editováno: 15. Květen 2020, autor: clouseau 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naviov Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Ci ja su jakysi eshop? Proste pisu, jestli chce nekdo pomoci, at mi napise. ... jsem jediny koho obtezuji prispevky uzivatele clouseau? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Nemyslí to špatně. Má pravdu, že si můžeš dát inzerát. Nevidím na tom také nic špatného. Clouseau je člověk, který hodně pomohl mnoho lidem a jeho příspěvky rozhodně nejsou obtěžující ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Psal mi teď jeden pán kterému jsem pomohl s mapami že AUTO-NAVI.cz jsou podvodníci... Zde cituji z jeho mailu : Dobry vecer, jen pro info. Www.auto-navi.cz jsou podvodnici. Nefunkcni kartu posilaji casto vsem a pote prestanou komunikovat. Odstoupil jsem od smlouvy, poslal kartu zpet a penize nevratili, cisla jsou uz nefostupna a na email nereaguji. Podavam trestni oznameni. A nejsem sam, bohuzel... Tak varujte pripadne zajemce. Hezky vecer. MT Já : Dobrý večer, no, to je teda síla :-( Napíšete to někam na forum ? Díky za upozornění ! Nejsem tam registrovany, auto patri pritelkyni, ja jezdim Fordem, ale pracuji v novinach, takze panovi hodlam jit po krku... Jak jsem zatim zjistil, shopy meni jak ponozky, a jeho sro je asi na matku nebo manzelku. Dela to uz dost dlouho. Napsal jsem mu durazne varovani a az to oznamim na Policii, upozornim prislusny FU, Coi a pokusim se ho zmedializovat, aby uz nepodvadel dalsi... Je to neprijemne, ale tentokrat si vybral spatne... :) Pekny vecer a mejte se fajn. Jsem rad ze jsou porad fajn lidi jako vy! MT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 (editace) Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy EAST - VÝCHOD - V12 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu... Editováno: 9. Září 2020, autor: clouseau 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pa Lik Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Mozete mi dat prosim link na mapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Šihor Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Zdravím pánové, koupil jsem si Golfa s RNS 310 a mam tam SC s německými mapami. Můžete mi poradit, kde stáhnu mapy, abych tam měl aspoň ČR? Nechce se mi kupovat ORGINÁL. Myslel jsem si, že stáhnu mapy a strčím to tam, ale jak to tu čtu tak to asi tak nebude. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Ne, s obyčejnou SD to nejde. Píšu SZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pre.vit Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 (editace) Pokud to někomu pomůže, tak na ruských fórech jsem našel odkazy na mapy pro RNS 315 V12. Sice mě to stálo pár hodin života hledáním, ale podělím se.. :) link west: https://yadi.sk/d/QGG4U62uDVqxoA nebo https://mega.nz/file/8AxhwB4I#RGU8Ak1rtz54sdlOmOOz9N7f0x5hJNSSbE8vSClwVvo link east: https://yadi.sk/d/1v4VcIOVvC1pZQ Editováno: 13. Listopad 2020, autor: pre.vit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.