Racer321 Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Zdravím všechny, nalezl jsem zde návod od @PTiCA z 10. Říjen 2016. Bohužel dle návodu je vyžadován Ubuntu (Linux). Můj dotaz zní, dát se změnit CID SD Karty z Macu, případně přes Raspbian? Pokud ano, jak? Poté mám ještě dotaz, jestli mapy mám na SD kartu následně vložit ve formátu .rar a nebo je mám případně rozbalit. Poslední dotaz je, jestli nemáte někdo zkušenost s toutou kartou z Alza.cz . Pro někoho mohou být mé dotazy hloupé, ale odpověď jsem nikde na ně nenalezl. Děkuju případně všem za pomoc a ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Potřebuješ ten Linux protože tool přes který se upravuje sd karta je napsaný pro Linux, taky potřebuješ vhodnou čtečku sd karet, ne externí, sd kartu vhodnou pro změnu cid již nekoupís v krámu... A ano, soubory rozbalit... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pre.vit Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 (editace) @Racer321 Další možností je neměnit CID, ale (nechat si) vygenerovat heslo na zamknutí SD karty podle její CID. Tak pak můžeš použít víceméně jakoukoliv kartu a ne jen ten Samsung. Seženeš ho např. u @clouseau (ideálně prý na e-mailu rns315@volny.cz) anebo na netu. Stačí mít k dispozici notebook s ubuntu, dostatek času a googlit ;-) Anebo co zjišťuji, tak se dá použít i rootnutý Android telefon. Ale dneska jsem s tím strávil pár hodin hledání na různých fórech a víceméně změna CID není zrovna easy disciplína. Asi bych šel spíš tou cestou vygenerovaného hesla, ale to také teprve ještě musím nastudovat, jak to přesně funguje. 🤪 Editováno: 18. Listopad 2020, autor: pre.vit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Ale pak je ta karta na jedno použití ne? Když ji locknes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pre.vit Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 před 8 minutami, vrieger napsal: Ale pak je ta karta na jedno použití ne? Když ji locknes... Jo i ne, jak pro koho. 🙂 Třeba clouseau má na to pěkné jednoúčelové zařízení, které kartu zase odemkne na jedno zmáčknutí tlačítka. To se mi moc líbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Racer321 Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 @pre.vit a @vrieger děkuju moc. Asi bych oželel, že tu sd kartu na nic dalšího nepoužiju. A nevíte případně jestli je nějaký návod na vygenerování hesla a uzamknutí sd karty, prosím? Docela rád bych se to naučil a když teď mám víc času, tak se alespoň trochu sebevzdělám. Každopádně Vám oběma moc děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pre.vit Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 (editace) před 4 minutami, Racer321 napsal: @pre.vit a @vrieger děkuju moc. Asi bych oželel, že tu sd kartu na nic dalšího nepoužiju. A nevíte případně jestli je nějaký návod na vygenerování hesla a uzamknutí sd karty, prosím? Docela rád bych se to naučil a když teď mám víc času, tak se alespoň trochu sebevzdělám. Každopádně Vám oběma moc děkuju. Pokud máš dost času, tak bys mohl prostudovat toto ruské fórum, třeba tam ten návod bude a dát nám pak vědět. 😉 https://forum.tiguans.ru/threads/rns-315-vopros-otvet.11388/page-303#post-2152218 popř. https://www.drive2.ru/l/571639120011470714/ Editováno: 14. Listopad 2020, autor: pre.vit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Racer321 Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 @pre.vitzkusím to prozkoumat a dám vědět. Zatím děkuji a ozvu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudelka Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Zamknutú kartu naformátuje aj telefón s Os Symbian.Niekde tu na fóre je zoznam modelov ktoré to dokážu..Ale pc s Linuxom a čítačkou sd ktorá má radič priamo na zbernici je priorita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Díky, já Samsung karty mám, i ntb s Linuxem, i mobil se symbianem, já jsem v pohodě... 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pre.vit Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Tak se mi podařilo změnit CID na SD kartě s pomocí Androidu a Samsung S4 Mini. Teď by měla přijít ta nejlehčí část - zamknutí SD karty s nahranými mapami. Ale jak nejsem linuxář, tak je to pro mě zároveň i ta nejtěžší část. 😁 Poradí mi někdo, kde stáhnu ten mmc (mmc32, mmc64) a sdinfo program? Všude ve videích je vidět, že mají složku s programem na ploše, ale nikde nepíšou, kde přesně jej stáhnout. Zkusil jsem tyto příkazy, ale jediné co mám, je sdinfo.py, o kterém příkazový řádek tvrdí, že není spustitelný. Každá rada dobrá.. 😄 sudo apt-get install git git clone https://github.com/johnlane/sdinfo.git sudo apt-get install -y mmc-utils Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirkana1980 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 V 9. 9. 2020 na 22:37, clouseau napsal: Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy EAST - VÝCHOD - V12 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu... Ahoj muzes mi s tím prosím pomoc? Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 (editace) ahoj,poprosim o radu,mam uz pouzitou sd kartu v rns 315+ ale nejde me odemknout v N95-porad zada heslo na kartu,jak prosim tu kartu odemknu ?dekuji za radu VYŘEŠENO!!!!!!!!! Editováno: 5. Květen 2021, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petryk1 Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 (editace) Ahoj chlapi. Manzelka kupila Seat AlteuXL a ma tam RNS315. Kto je ochotny mi urobit SDkartu s novou mapou, za rozumnu uplatu? Dakujem, prajem pekny den. EDIT: zatial vyriesene. Dakujem. Editováno: 10. Únor 2022, autor: petryk1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 před 59 minutami, petryk1 napsal: Ahoj chlapi. Manzelka kupila Seat AlteuXL a ma tam RNS315. Kto je ochotny mi urobit SDkartu s novou mapou, za rozumnu uplatu? Dakujem, prajem pekny den. máte SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petryk1 Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 V 5. 2. 2022 na 12:57, clouseau napsal: máte SZ Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danman.eu Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Zdravim, mozem poprosit heslo pre moj cid: $ cat /sys/devices/pci0000:00/0000:00:1c.0/0000:02:00.0/rtsx_pci_sdmmc.0/mmc_host/mmc0/mmc0:aaaa/cid 035344534333324780f47cb71b014901 Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sadd Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 V 5. 2. 2022 na 12:57, clouseau napsal: máte SZ sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirikol Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 Mohl bych taky poprosit o cenu @clouseau. DĚKUJI jirikolacek@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 V 5. 4. 2023 na 9:59, Jirikol napsal: Mohl bych taky poprosit o cenu @clouseau. DĚKUJI jirikolacek@gmail.com Poslal jsem vám email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midas7 Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března Ahoj, mám taky prosbu, máme tuhle navigaci ve fabii 2 z roku 2011. Jde s tím něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 19. Dubna Sdílet Vloženo 19. Dubna (editace) Ahojda, nemohl by me prosim nekdo zjistit zamykaci kod na kartu: 1b534d303030303010ca0355db010201 Dekuji moc hezky den. Dan Editováno: 19. Dubna, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitriss_OV Vloženo 26. Července Sdílet Vloženo 26. Července Dobrý den, mám Alteu 2014 se seat media system 2.2 což by měl být ekvivalent RNS-315 pokud mě neklamou informace co se mi podařilo z google vyrazit. Mohl by mi někdo prosím dát rozumnou cenovou nabídku na poslední možnou aktualizaci ideálně west? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 27. Července Sdílet Vloženo 27. Července Máš ode mne SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.