celeston Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Zdravím mám dotaz. Mám světla ze Scauta ( OCt II předface) Lze to předělat na xenony,Nebo xenony jsou jiné svetla jiná čočka atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 ke xenonum potrebujes dodelat ostrikovace svetel a taky senzory zatizeniauta apod... takze i kdyby to bylo jen o vymene (neni) tak to neni jen o ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 I samotná světla se liší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 10. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Jo to vím co by se vše muselo ještě dodělat. Mě šlo jen o to esli jsou to stejná svetla nebo ne. Takže ne. Ok díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.