Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Dobrý den, pánové.

Mám jeden malý, možná láma dotaz. O parkovacích senzorech se tu už psalo, ale to, co mě zajímá, jsem nenašel:

Lze mít na Fabulce, která má origo parkovací senzory namontováno pevné, neodnímatelné tažné zařízení? Nevím, zda by v takovém případě "koule" nevytvářela permanentní "poplach" nebo jestli by byla v "radiovém stínu", tedy mimo úhel záběru parkováků a jejich činnosti by tak nevadila...

Můžete někdo, kdo s tím máte zkušenosti, poradit? Předem díky

Editováno: , autor: MrFormat
Vloženo

Můj tatík měl dodělávaný tažný a v pohodě. Je to ve stínu. resp. mělo by být. U něj to bylo ok. Dokonce je parkovací asistent tak chytrej, že když souvisle pípá, tak se tam ještě i s koulí vejdeš....

• o 7 let později...
Vloženo

Jestli bude elektrika zapojená přes el. jednotku, tak ne. Systém detekuje zapojení vleku a vypne je + mlhovky, popř. i S/S systém. Jinak ještě existují 2 systémy 13ti kolíkových zásuvek.

Vloženo

Mě to jednou pořád pípalo, už jsem nevěděl co s tím.

Nakonec byl po vysazený kryt tažného a parkovák se mohl zbláznit.

Teď budu dodělávat odpojování parkováku při zapřaženým vleku bo to je jinak pakárna hrozná.

Vloženo

Řídící jednotka parkovacího systému, svorkovnice T16, pin5. Odtud je natažen drát do svorkovnice T3x,pin2 na třináctipólové zásuvce tažného zařízení.

El. schéma pro F I, rok 2003.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...