Wassermann Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 (editace) Dobrý den, pánové. Mám jeden malý, možná láma dotaz. O parkovacích senzorech se tu už psalo, ale to, co mě zajímá, jsem nenašel: Lze mít na Fabulce, která má origo parkovací senzory namontováno pevné, neodnímatelné tažné zařízení? Nevím, zda by v takovém případě "koule" nevytvářela permanentní "poplach" nebo jestli by byla v "radiovém stínu", tedy mimo úhel záběru parkováků a jejich činnosti by tak nevadila... Můžete někdo, kdo s tím máte zkušenosti, poradit? Předem díky Editováno: 27. Září 2006, autor: MrFormat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Můj tatík měl dodělávaný tažný a v pohodě. Je to ve stínu. resp. mělo by být. U něj to bylo ok. Dokonce je parkovací asistent tak chytrej, že když souvisle pípá, tak se tam ještě i s koulí vejdeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 29. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Bowie77: díky, to zní dobře, v tak dobrý výsledek jsem ani nedoufal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 dá sa nakodovat ta RJ či maš alebo nie ťažné a asi to berie v úvahu potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.ch Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Zdravím, chystám se koupit pevné tažné zařízení westfalia(viz miniatura), ale mám na fabii originální parkovací senzory. Budou senzory detekovat tažné jako překážku? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Jestli bude elektrika zapojená přes el. jednotku, tak ne. Systém detekuje zapojení vleku a vypne je + mlhovky, popř. i S/S systém. Jinak ještě existují 2 systémy 13ti kolíkových zásuvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.ch Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Díky za odpověď. Spíš mě ale zajímalo jestli bude asistent detekovat tažném když na něm nebude vlek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Ne nebude, taky to tak mám. Jen je otrava kdyz couvas s vozejkem a porad to píípáá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.ch Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Děkuju pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Jen podotknu, že jestli chceš tahat karavan, tak bych trval na průřezu kabeláže min. 4mm. pro stálý proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Mě to jednou pořád pípalo, už jsem nevěděl co s tím. Nakonec byl po vysazený kryt tažného a parkovák se mohl zbláznit. Teď budu dodělávat odpojování parkováku při zapřaženým vleku bo to je jinak pakárna hrozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Řídící jednotka parkovacího systému, svorkovnice T16, pin5. Odtud je natažen drát do svorkovnice T3x,pin2 na třináctipólové zásuvce tažného zařízení. El. schéma pro F I, rok 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.