Pali92 Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Zdravím pánové. Toto téma jsem nenašel tak zakládám nové.. Mám O2 RS 2006 a měl jsem problém s tím že mi rádio bolero vyvíjelo baterku to jsem nechal naprogramovat s bylo to dobrý (asi 3 dny) a bylo znavu vybito . Tak jsem se ptal znova a mám tam parrota a bylo mi řečeno že to může dělat i on že se nesnese s tím bolerem. V boleru pořád cvaka takže nevíte někdo jestli je to tím parrotem a mám ho vyndat nebo čím to může být když je to i naprogramované? Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikz Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 O Boleru je zde již TOTO TÉMA, kde se dočteš, že při výměně rádia musíš vyměnit i gateway za novější, která Bolero tzv. uspí. Starší gateway tohle neumí. Vše co se týče Bolera najdeš v onom tématu. Mám také MR06 s Bolerem a Parrotem a po výměně gateway a nakodování vše šlape jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali92 Vloženo 15. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Mě bylo řečeno že když to šlo naprogramovat tak se nemusí měnit ale tak jí vyměním a pak se musí na PC? Kde jí sezenu tu jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Treba bazos, nebo kluci co delaji auta ti to vymeni a nakoduji. Staci napsat odkud si a nekdo ti napise ke komu to mas nejbliz. Bolero prekodovanim urcite se starou gateway neuspis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali92 Vloženo 16. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Dobrý tak díky.. už to mám domluvený tady u jednoho autoelektrikare tak snad už to bude dobrý.. už mě to nebaví s tím rádiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 O tomto rádiu je na fóru dost napsáno, stačilo trochu hledat. Po výměně Gateway a nakódování bude po starostech, je to práce na 30 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.