mabek Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 (editace) Čaute, mám problém s navigací. Koupil jsem si oktávku L&K r.v.2012. Dnes kdyz jsem chtel jet pryč, tak jsme zadal do navigace cíl, ale navigace je zmatená a jako výchozí polohu ukazuje neco nekde v německu. Takže kdyz zmacknu mapa, tak se mi zobrazi mapa nekde v německu, misto toho aby se zobrazila aktualni poloha. Nevi nekdo kde je problem ? Díky moc Editováno: 15. Říjen 2016, autor: mabek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Sjet na diag a zkontrolovat zda je gps antena ok, popripade aktivovat v navi kanal 50, a pak se v servisnim menu podivat jak ti ukazuji satelity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Na to si stačí v mapě zapnout podokno a zde zvolit zobrazení GPS. Pokud to píše 0/10 nebo něco podobného je špatná GPS anténa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mabek Vloženo 15. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 před 4 minutami, ferda25 napsal: Na to si stačí v mapě zapnout podokno a zde zvolit zobrazení GPS. Pokud to píše 0/10 nebo něco podobného je špatná GPS anténa. jo myslím že to ukazovalo 0/10, tak co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Vyměnit anténu na střeše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 (editace) Sakra to snad není pravda, dnes u mne stejný problém ....má smysl zkoušet kontakt konektoru v rádiu ? Ta anténa, jak je to prosím moc náročné na opravu/výměnu ? Předpokládám, že musí dolů stropnice (A,B,C sloupky, atd ?) a pak se mění celá anténa , tzn. pro MR2009, origo Columbus s dodělávaným Webastem to je 1K0035501F či G ?? Nebo se to dnes dává do palubovky - GPS anténa fakra https://www.srovnanicen.cz/q/fakra fakra rns510/ ? ...ten cenový rozdíl je tam fatální. Také jsem našel zahraniční video, kde borec inzeruje opravu přímo antény jako takové, neporadíte někdo prosím ? **update** tak nic, koupil jsem GPS Fakro anténu a zkusím ji vyměnit s tím, že to nechám v palubovce a uvidíme. **update2** je to anténa, ale díky speciálnímu vrstvenému sklu, které mám ( 1Z0 845 011 BN / 1Z0 845 011 AS / 1Z0 845 011 BF ), nemůže být ta anténa v palubovce, ale někde "venku" :-(, jak jsem se dnes dozvěděl od Alessi Editováno: 14. Listopad 2016, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.