mabek Vloženo 15. Říjen 2016 Vloženo 15. Říjen 2016 (editace) Čaute, mám problém s navigací. Koupil jsem si oktávku L&K r.v.2012. Dnes kdyz jsem chtel jet pryč, tak jsme zadal do navigace cíl, ale navigace je zmatená a jako výchozí polohu ukazuje neco nekde v německu. Takže kdyz zmacknu mapa, tak se mi zobrazi mapa nekde v německu, misto toho aby se zobrazila aktualni poloha. Nevi nekdo kde je problem ? Díky moc Editováno: 15. Říjen 2016, autor: mabek Citovat
h2o Vloženo 15. Říjen 2016 Vloženo 15. Říjen 2016 Sjet na diag a zkontrolovat zda je gps antena ok, popripade aktivovat v navi kanal 50, a pak se v servisnim menu podivat jak ti ukazuji satelity. Citovat
ferda25 Vloženo 15. Říjen 2016 Vloženo 15. Říjen 2016 Na to si stačí v mapě zapnout podokno a zde zvolit zobrazení GPS. Pokud to píše 0/10 nebo něco podobného je špatná GPS anténa. Citovat
mabek Vloženo 15. Říjen 2016 Autor Vloženo 15. Říjen 2016 před 4 minutami, ferda25 napsal: Na to si stačí v mapě zapnout podokno a zde zvolit zobrazení GPS. Pokud to píše 0/10 nebo něco podobného je špatná GPS anténa. jo myslím že to ukazovalo 0/10, tak co s tím ? Citovat
Shaarky Vloženo 5. Listopad 2016 Vloženo 5. Listopad 2016 (editace) Sakra to snad není pravda, dnes u mne stejný problém ....má smysl zkoušet kontakt konektoru v rádiu ? Ta anténa, jak je to prosím moc náročné na opravu/výměnu ? Předpokládám, že musí dolů stropnice (A,B,C sloupky, atd ?) a pak se mění celá anténa , tzn. pro MR2009, origo Columbus s dodělávaným Webastem to je 1K0035501F či G ?? Nebo se to dnes dává do palubovky - GPS anténa fakra https://www.srovnanicen.cz/q/fakra fakra rns510/ ? ...ten cenový rozdíl je tam fatální. Také jsem našel zahraniční video, kde borec inzeruje opravu přímo antény jako takové, neporadíte někdo prosím ? **update** tak nic, koupil jsem GPS Fakro anténu a zkusím ji vyměnit s tím, že to nechám v palubovce a uvidíme. **update2** je to anténa, ale díky speciálnímu vrstvenému sklu, které mám ( 1Z0 845 011 BN / 1Z0 845 011 AS / 1Z0 845 011 BF ), nemůže být ta anténa v palubovce, ale někde "venku" :-(, jak jsem se dnes dozvěděl od Alessi Editováno: 14. Listopad 2016, autor: Shaarky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.