Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Co dělat v případě ztráty klíče? Dá se doma druhý klíč nějak překódovat, nebo se musí do servisu?

to nechapu, tys měnil budíky nebo neco, ze mas jeden klíč nakodovanej a druhej ti nefunguje?

• Autor

Ne, teď mi volal kámoš, že ztratil klíč od O2 a má strach, aby si s ním někdo tu O2 neotevřel...

aha, tak bych asi zajel do servisu, aby mi to překodovali

• Autor

Takže doma to nejde...OK, to jsem chtěl slyšet...kolik tak bude stát nový klíč + překódování?

no ja nevim, pockej na nekoho jinyho, ja nekde na netu videl postup nakodovani, želbohu uz nevim kde

• 9 let později...

Dobrý den, bohužel jsem ztratil klíč od svého vozu Octavia 2 r. v. 2005 a náhradní nemůžu doma najít. Na internetu jsem se dočetl, že výroba nového klíče stojí 5000 kč. Není nějaká levnější cesta? Jsem našel tuto stránku http://www.rakso.cz/kategorie/octavia-ii-1/ kde prodávají tyto klíče s dálkovým ovl. Jsou to planžety. Myslíte že si je můžu nechat vyřezat podle zámku od auta? Pokud budu chtít aby fungovalo DO, tak si budu muset taky koupit čip imobilizéru? Auto mi nyní stoji v Pardubicích, já osobně bydlím v Hradci Králové, doporučíte mi kdyžtak dobrého zámečníka? Děkuji za komenty.

stojí to asi třetinu toho co píšeš.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.