dusan94 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Dobry den. Mal by som dotaz, mozno ste uz mali takyto problem: Idem po dialnici, potom to takeho tunela a zapnu sa automaticky svetla... Vyskoci hlaska, nefunkcne svetla, skontrolujte lave stretavacie svetlo. Ale ako svetlo svieti dalej... tunel konci, svetla vypnu, potom dalsi tunel ako v pohode, len tam ta hlaska ostane az do dalsieho startovania. Po dalsom startovani, je hlaska prec. Takze takuto mam poruchu. A divne je to, ze je to velmi sporadicke, uz tri tyzdne odvtedy a chyba sa neopakuje. Mozno o tyzden zase, o dva... Zatial sa mi to stalo asi 3 krat v priebehu asi 3 mesiacov. Tak skutocne neviem. Viete poradit? Co to moze byt? Servis povedal, ze treba vymenit ziarovku ako pise pocitac a ze uvidi sa. No ale mne to nejak nedava zmysel takato porucha Dik za vase tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) Sporadické chyby jsou nejhorší, pokud je to v záruce, tak to nech vyměnit. Mě to kdysi dělala vadná řídicí jednotka světla, nechal jsem to a vymizelo to. Editováno: 1. Listopad 2016, autor: LEdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 6. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Ahojte. Mam problem s bixenonami. Dnes start a po chvilke hlaska, zkontrolujte tlumene svetlo vpravo... a ostalo svietit oranzova kontrolka... Vyjdem von a pravy xenon nesvieti. LED pasik ok, aj ta malinka zlta v pohode. Ale xenon vpravo tma. Lavy OK. Ja mam teraz taky blby pocit, ze sa pokazilo nieco dost drahe A ze vymenit nie iba prave, ale uz aj lave. Vymiena sa len xenon, ci musi cely svetlomet? Hadam nie. Ale viete co sa stalo neskor? Neskor som vypol motor, znovu zapol a svieti. Tak neviem.. Co mozem skusit aj sam? Mam pozriet kontakty? Viete poradit co s tym moze byt? Co mozem aj sam skusit pozriet? Dakujem za radu. Hlaska bola: Skontrolujte tlumene svetlo vpravo. Dakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Proč zakládáš další podobné téma, když už jsi jedno založil??? Sloučeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.