VAG BoBo Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Zdravím ve spolek, mám problém, VAG píše tuto chybu 00886 Spínač ukazatelů směru jízdy nesmyslný signál. Projevuje se při přepnutí blinkru se rozsvítí světelná houkačka a zůstane svítit neb o po vypnutí blinkru, zůstanou blikat, vyměnil jsem páčku, závada šla vymazat, ale po ujeti cca 15 km se objevila znovu. Nemáte někdo zkušenost co to je? Na fóru ani na netu jsem podobnou věc nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Vymenit packu bude ko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 No druhá, originál, nová páčka, že by dělala stejnou poruchu, se mi nezdá, no zkusím tam šoupnout páčku ze svého auta, než jsem si dodělal tempomat, byla v pořádku. Spíš mi to vypadá na podvolantovou řídicí jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Packa je zapojena primo do podvolantovky. Takze pokud to neni packou, tak asi podvolantovka, jak sam pises. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Otestuj v měřených hodnotách co ti to vykazuje, nemáš třeba v podvolantovce ohnutý pin. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 (editace) No ten pin je dost možný, jsem se večer dozvěděl že borec, který mu opravoval tempomat, nevěděl jak sundat podvolantovku, tak prý tu páčku vytáhl nějak bez toho. Bych rád viděl jak? Ale opravdu měl volant dole a na podvolantovce nebyla poškozená ta samolepka (pečeť). Nějaký domácí kutil. Označil si na volantu šroub proti volantu, asi aby našel správný moment:-) a volant dal proti rysce nakřivo. A já to mám teď dát nějak dohromady. Editováno: 6. Listopad 2016, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Tak třetí páčka, 100% OK a zase ta samá závada, při pravém blinkru někdy problikne světelná houkačka někdy zůstane svítit tak 10 sekund. Seženu podvolantovku a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 15. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Takže řídicí jednotka byla KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 šikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.